Distracție pentru toți - de la pici pân' la bunici cu gaşca Zurli

Distracție pentru toți - de la pici pân' la bunici cu gaşca Zurli

“Gașca Zurli”, cea mai mare companie privată de animație din România a pornit într-un turneu de trei luni prin țară și peste hotarele ei, astfel că la data de 16 aprilie trupa va ajunge la Chișinău, unde va susține concertul  “Am o căsuță mică”.

Spectacolul este despre magia care apare când li se spune copiilor povestea potrivită sufletului lor. Zurli a transformat ideea de educație (plictisitoare, neatractivă pentru copii) într-un spectacol al imaginației,  pe care cei mici îl pot accesa oricând pentru a face lumea din jurul lor mai bună.

Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Truli promit o oră de energie şi culoare, cântece şi veselie, interactivitate şi superdistracţie. Cei patru prieteni au pregătit farse cu care o vor surprinde pe Tanti Prezentatoarea, iar Tura Vura se va confrunta cu o sală protejată de Zâna Bună.

Se găsesc aici toate ingredintele unui spectacol minunat: cântece vesele şi antrenante, costume colorate, recuzită atrăgătoare şi multă bucurie – toate acestea promit mega distracție pentru spectatorii de toate vârstele – de la pici, până la bunici.

 

Foto: www.rri.ro

Adaugă comentariu