Nașterea în perioada pandemiei – sfaturi de la medicul obstetrician-ginecolog, Natalia Raiu

Nașterea în perioada pandemiei – sfaturi de la medicul obstetrician-ginecolog, Natalia Raiu

Pe 5 iunie organizăm cel mai frumos festival al „burticilor”! Dacă ești în așteptarea unui copil sau planifici o nouă sarcină, Odoraș te invită la un seminar informativ și util anume pentru tine! Medicii și specialiștii în sănătate vor aborda o serie de subiecte importante pentru fiecare părinte, printre care: procesul nașterii, particularitățile de îngrijire a nou-născutului și perioada de lăuzie.

Unul dintre invitații speciali ai evenimentului este medicul obstetrician-ginecolog din cadrul Spitalului Internațional Medpark, membru al Asociaţiei de Obstetrică şi Ginecologie din Moldova, Natalia Raiu. În cadrul seminarului, medicul va prezenta tema „Nașterea în perioada pandemiei” și va oferi o serie de recomandări și sfaturi pentru graviduțele care trebuie să-și aducă pe lume bebelușii într-o perioadă deloc ușoară.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/15qk
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă share acestui eveniment, ca să afle mai mulți părinți despre el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.

Adaugă comentariu