Perioada de lăuzie – tema de bază la o nouă Șezătoare a Mamelor

Perioada de lăuzie – tema de bază la o nouă Șezătoare a Mamelor

După naşterea unui bebeluș începe o nouă perioadă fiziologică pentru corpul femeii, care durează câteva săptămâni: lăuzia. În această etapă au loc modificări în organismul femeii care se reface după importantul eveniment. În timpul lăuziei, rezistenţa organismului este diminuată, iar femeia este mai expusă să contracteze gripe sau infecţii intestinale.

Perioada de lăuzie, numită și perioada post-partum diferă de la o femeie la alta, important însă este ca tânăra mămică să fie informată și să cunoască cât durează această perioadă, ce trebuie să evite și ce este benefic pentru organismul său.

În acest sens, Odoras.md invită toți părinții la un nou eveniment – Șezătoarea Mamelor. Medicii și specialiștii prezenți la eveniment vor vorbi pe îndelete despre caracteristicile perioadei post-partum, restricțiile și acțiunile benefice pentru perioada postnatală imediată.

Vino pe 22 martie la Șezătoarea Mamelor să afli informații utile despre etapele perioadei post-partum, transformările biologice și cum trecem mai ușor peste starea de depresie post-natală.

Înregistrează-te și participă GRATUIT!

1. Completează FORMULARUL de înregistrare AICI.

2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;

3. Fă un share evenimentului de pe facebook, ca să afle mai multe mame despre el.

 

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm FĂRĂ COPILAȘI!

 

UNDE? Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

 

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.Parteneri: Nestlé, Gaviscon, Sperco, Alpen Pharma, Bosnalijek, Health Kinesiology, Saforelle, Grindex

Sponsori: Viburcol, Ушастый Нянь, Equilibra, SPLAT, Frosch, TRESemme, DoTERRA, Oana Bébé, Dani Kristine, Hand made by Ludmy

Fourshette: Foxy Sweets, Apa OM, Caffe Moka.

Fotograf: Irina Spinei Photography

Decor: Decor LLux


Te aşteptăm cu drag pe 22 martie!

Adaugă comentariu