Petrecere pentru pici şi mămici: Adio, vară!

Petrecere pentru pici şi mămici: Adio, vară!

Chiar dacă vara ne părăsește, nu înseamnă că odată cu ea vor pleca și evenimentele distractive, motiv pentru care ODORAȘ și Marimer organizează o petrecere de zile mari pentru pici și mămici în care să îi spune Adio verii.


Prin intermediul acestui eveniment vom da start și unui nou sezon de Șezători pentru mame, așa că vino pe 8 septembrie, ora 17:00 la Restaurantul Garden Palace (V. Alecsandri 8) împreună cu copilul tău și distrează-te la maximum.


Petrecerea va fi în stil maritim, așa că vă îndemnăm să purtați haine în culorile alb/albastru, iar cele mai ingenioase și frumoase ținute vor fi premiate.
 

În cadrul petrecerii vor avea loc:
-Jocuri distractive;
-Concursuri cu premii;
-Defilare de modă ;
-Distracţie cu clovni şi personaje de poveste;
-Muzică şi dansuri;
-Invitaţi speciali;
-Ateliere de creaţie;
-Fourshette delicios.


PREŢul unui bilet este de numai 50 lei pentru o mămică şi 1-2 copilaşi ai ei și poate fi procurat pe Iticket AICI. Grăbește-te pentru că numărul biletelor este limitat.
Amintim că evenimentul este organizat pentru mămici cu pici, iar pe tătici îi îndemnăm să vă aștepte cu o surpriză acasă.


Dacă ești gata de sărbătoare te invităm să pui Particip și la evenimentul nostru de pe facebook (AICI), pentru ca să fii la curent cu următoarele anunțuri și surprize pe care ți le pregătim!

În cadrul evenimentului va fi organizat și un târg la care vor participa: Antos cosmetică naturală, Lola`s craf, Di Bianco Accessories, Numis Med etc.


Partenerii evenimentului: Casa Rinaldi, Specchiasol, Equilibra, Tedi, Nestle, Bucovina, Chicco, Iacobasan, Ivatherm, Bioderma, Laboratorul X, Clubul Ciufulica, Glamour Girls.

 

Adaugă comentariu