Seminar GRATUIT de nutriţie: Cum să mănânci sănătos!

Seminar GRATUIT de nutriţie: Cum să mănânci sănătos!

La început de an, ne promitem de fiecare dată să fim mai buni, să facem sport, să mâncăm mai puţin şi să avem mai multă grijă de sănătatea noastră... Ei bine, trebuie să ne ţinem de promisiuni! Iar cel mai indicat e să o începem de la alimentaţia corectă a întregii familii.

Un seminar de excepţie despre nutriţie va avea loc la 29 ianuarie, iar organizatorii promit că în cadrul acestuia vom învăţa care sunt paşii pentru o alimentaţie sănătoasă în 2017.

La seminarul gratuit, trainerul ABC fitness school MoldovaAnastasia Valac va vorbi despre:

- Ce reprezintă o alimentație sănătoasă.
- Care sunt părțile componente al unui regim alimentar sănătos.
- Care sunt etapele de trecere la o alimentație sănătoasă.
- Cum să depășim cu succes dificultățile ce apar atunci când trecem la un regim alimentar corect.

- Cum să introducem, pas cu pas, alimentația sănătoasă în viața copiilor.

Deprinderile alimentare se formează în copilărie, de aceea este important ca părintele să cultive obiceiuri sănătoase în familie. Copiii se pricep foarte bine să copieze comportamentul adultului, părinții fiind modele de urmat. 

În tumultul de informaţie însă e uşor să te dezorientezi. Toată lista de concepte și termeni: nutrienți, proteine, lipide, carbohidrați, grăsimi saturate și nesaturate, carbohidrați complecși și simpli te poate deruta, ca până la urmă să nu mai ştii ce să mănânci. La seminar te vei putea informa, pas cu pas, de la specialişti în nutriţie, cum să mănânci simplu şi gustos în bucătăria ta!

Evenimentul este organizat de ABC fitness school Moldova. Participarea la seminar este gratuită, însă locurile sunt limitate, de aceea e bine să te înregistrezi cât mai curând. Înregistrarea se face AICI. Mai multe detalii despre eveniment, găsiţi în evenimentul de pe facebook sau la telefon 060 921 321.

 

Adaugă comentariu