Șezătoarea Mamelor a ajuns la a 30-a ediție. Participă și tu!

Șezătoarea Mamelor a ajuns la a 30-a ediție. Participă și tu!

 

Șezătoarea Mamelor a ajuns la cea de-a 30-a ediție. Odoras.md invită toate mamele și graviduțele la o nouă întâlnire de suflet, dar și foarte informativă. Vom discuta despre sănătatea mamelor și a copiilor cu cei mai buni specialiști!

 

TEME discutate

Una dintre temele discutate este „Terapia bioregulatorie în sezonul rece”, asta înseamnă că vom afla despre cum putem să ne întărim sănătatea, dar și să ne tratăm în mod natural, fără antibiotice și tratamente costisitoare.

Pentru că toamna și iarna vin la pachet, adesea, cu năsucul înfundat vom discuta cu Oxana Țurcan, medic neonatolog la Spitalul Nr. 1, despre cât este de important să curățăm năsucul unui copil mai mic de un an, care nu știe încă cum să-și sufle nasul și despre cum să facem corect procedura de aspirare a mucozităților, pentru a nu-i face rău. 

La evenimentele organizate de Odoraș vin adesea multe gravide, de aceea una dintre teme este dedicată lor, dar și tuturor mamelor care mai planifică un copilaș. Vom discuta despre „Alimentația mamei în perioada sarcinii și alăptării”, dar și despre principiile corecte de diversificare alimentară a celui mic. La această tema va vorbi Luminița Suveica, nutriționist, endocrinolog, doctor în științe medicale, Medic-şef la Centrul de Sănătate Publică din municipiul Chişinău.

DEFILARE de MODĂ

Ne vom delecta privirea cu o defilare de modă specială, cu ținute exclusive pentru mame și fiice de la Milana Salon - Natalia Macovenco. Modelele vor fi instruite de Inga Ojog de la IO Models School, așa că vom avea parte de ceva spectaculos. 

ÎNREGISTREAZĂ-TE ca să participi GRATUIT!

Intrarea este gratuită, doar în bază de înregistrare! Ai câțiva pași simpli de îndeplinit:

1. Completează FORMULARUL de înregistrare AICI;

 2. Dă participă/interesat la evenimentul de pe facebook AICI;

3. Fă un share evenimentului de pe facebook și invită-ți prietenele.

Locurile sunt limitate! Atenție la această ediție participarea este categoric FĂRĂ COPII!

CADOURI pentru fiecare!

La evenimentele Odoraș fiecare mămică pleacă cu mici atenții de la partenerii evenimentului, iar cele mai norocoase cu daruri speciale de la tombolă.

Parteneri: Nestle, Heel, Sodimed

Sponsori: Protectis, Chicco, Ivatherm, Numis, Apa OM

Partener general: Fundația Edelweiss

Târg: Aridami, New Nordic, Pollfarma, Similac

Adaugă comentariu