Te așteptăm la Șezătoarea Mamelor!

Te așteptăm la Șezătoarea Mamelor!

Odoraș vă dă o nouă întâlnire la cea de-a VXII-a ediție a Șezătorii Mamelor. Suntem dornici să vă oferim o doză nouă de relaxare și informații, așa că vă așteptăm pe 1 aprilie, ora 16:45, la Summit Events, situat pe strada Tighina 49/3.

Despre ce discutăm?

  • Cauzele febrei la copii, complicațiile pe care le poate aduce, cum tratăm febra dar și alte aspecte. Despre această temă va discuta Dorina Rotaru, neonatolog, colaborator ştiinţific, secţia Perinatologie la Centrul Mamei şi copilului.
  • Cea de-a doua temă pe care o vom aborda la șezătoare va fi intitulată: Un intestin sănătos - prima barieră de protecţie a organismului. Vorbim despre problemele care pot apărea la nivelul intestinului, cum ne tratăm şi cum ne menţinem sănătatea intestinală. 

Invitatul special al evenimentului va fi prezentatoarea TV, Lilu, care vă va bucura privirile cu un defileu al fustițelor și rochițelor Pupi.

Nu vom uita de tombola cu premii dar și darurile pentru fiecare participantă la eveniment. Vă rugăm însă insistent să veniți fără copilași. Implicaţi bunicii, tăticii, prietenii şi oferiţi-vă o pauză de relaxare şi informare!

Intrarea la eveniment este gratuită în bază de înscriere! Locurile sunt limitate, așa că grăbește-te să te înregistrezi online AICI.

Vă așteptăm la 1 aprilie, de la ora 16:45 până la 19:00, Summit Events (strada Tighina 49/3). 

Mai multe informații găsiți pe pagina evenimentului de pe facebook AICI.

Partenerii evenimentului: Pol Pharma, Specchiasol 

Sponsori: Chicco, Larette Flowers, aqua uniQa, equilibra, SpecialBaby, Numis Med, Nestle, Tedi.

Foto: Odoraș, facebook

Adaugă comentariu