Vedete mondiale de TANGO argentinian pe scenă la Chișinău! Un show incendiar

Vedete mondiale de TANGO argentinian pe scenă la Chișinău! Un show incendiar

Peste o săptămână la Chișinău temperatura va crește cu câteva grade bune! Și asta pentru că vin vedete de talie mondială a tangoului argentinian cu un show de excepție, care vă vor incendia inimile cu măiestria și cu dragostea lor desăvârșită.

De Ziua Mondială a Teatrului, pe 26 martie, pasiunea și senzualitatea își dă întâlnire pe scena Filarmonicii Naționale. Va avea loc un spectacol grandios cu participarea vedetelor mondiale de tango argentinian - Neri Piliu și Yanina Quinones (Argentina), cei care deja au cucerit inimile chișinăuienilor cu performanța lor de succes de Ziua Internațională a Tangoului, precum și a campionilor mondiali de Tango Escenario - Solange Acosta și Max Van De Voorde (Argentina). 

Aceasta nu va fi o competiție, ci o sărbătoare autentică dăruită de către creatorii artei iubirii, pasiunii și eleganței. Veți avea posibilitate să admirați cele mai bune cupluri de tango argentinian într-un show de neuitat. Veți fi încântați de virtuozitatea artiștilor, originile cărora se află chiar în inima Argentinei, aceștia învățând de la fondatorii tangoului.

 

Cele două cupluri vor fi acompaniate de superba și nu mai puțin cunoscuta orchestra italiană „Tango Spleen”. Orchestra va cânta LIVE, muzică și voce, care vor pătrunde până în adâncul inimilor noastre.

Nu ratați această ocazie deosebită de a vedea un tangou de înaltă calitate, un tangou viu, un tangou plin de emoții! 

Când: Numai pe 26 martie 2017
Prețul biletelor: de la 160 la 620 de lei.
Bilete pot fi procurate în casele Filarmonicii sau online pe Iticket

 

Foto: facebook.com/artpointmd/

Adaugă comentariu