Vedetele autohtone vor distra participanții la Crăciunul Copiilor 2018!

Vedetele autohtone vor distra participanții la Crăciunul Copiilor 2018!

A devenit deja o tradiție ca, în ajun de Crăciun, revista Odoraș să organizeze o grandioasă sărbătoare pentru cei mici - Crăciunul Copiilor. În acest an, la eveniment vor participa multe dintre vedetele autohtone care vor oferi copiilor și părinților prezenți la bal o seară din poveste.

Printre vedetele care abia așteaptă să-i distreze pe odorași cu cele mai vesele cântece și să le organizeze o sărbătoare frumoasă sunt: Adriana Ochișanu, Adrian Ursu, Mariana Șura, Aurel Chirtoacă, Carma Dance, Ana Cernicova cu fiica sa - Amelia Uzun.

Fă-i copilului tău o sărbătoare magică de Crăciun, unde va avea posibilitatea să se bucure de un teren imens de joacă, ateliere de creație, distracții, cadouri, animatori, concursuri, tombolă și, nu în ultimul rând, să facă multe fotografii cu vedetele prezente la eveniment, cu  Moș Crăciun și alte personaje din poveștile sale preferate.

Detalii despre eveniment găsiți AICI. Puteți vedea ce ateliere de creație vor fi la eveniment accesând articolul de AICI. Iar cadourile pe care le va primi piciul din desaga Moșului le puteți vedea AICI.

Crăciunul Copiilor va avea loc sâmbătă, 15 decembrie 2018, între orele 15.00 – 18.00 la Casa Sărbătorii (str. Ghioceilor 1, Moldexpo). Biletele costă: 300 de lei pentru un copil și 50 de lei pentru un adult. Biletele pot fi găsite pe www.iticket.md sau la redacția Odoraş (Casa Presei, str. Puşkin 22, et. 5, of 520). Telefon de contact 079955436.

Adaugă comentariu