Vezi cum a fost la cea de-a doua ediție a celui mai popular eveniment pentru părinți!

Vezi cum a fost la cea de-a doua ediție a celui mai popular eveniment pentru părinți!

Mame, graviduțe, tătici și bunicuțe, din Chișinău și nu doar, s-au întâlnit la o nouă ediție a Șezătorii Mamelor, organizată de Odoraș. Peste 150 de părinți au discutat cu medici profesioniști și reprezentanți medicali teme importante și de actualitate.

La cea de-a doua ediție a Șezătorii Mamelor din 2018 am reușit, din nou, să organizăm un eveniment special pentru părinți și viitorii părinți. Tematica evenimentului a fost de această dată stilul retro, astfel încât decoratoarea Elena Sclifos a pregătit o zonă „muzicală” pentru fotografii! Participanții au fost îndemnați să-și scoată din garderobă piesele vestimentare cu buline sau în culorile alb – negru, pentru a da un farmec aparte evenimentului prin vestimentația și atitudinea lor.

 

Un moment special al serii a fost creat de micii dansatori de la școala de dansuri „Imperia Dance”, condusă de Daniela Zaporojan. Copiii au dansat pe ritmuri latino și au reușit să stârnească ropote de aplauze din partea participanților.

 

După o doză de divertisment și distracție, s-a trecut la partea informativă, unde directorul executiv al companiei „Heel”, Corneliu Bîlici, a dat undă verde la informații și le-a vorbit părinților despre tratamentul și profilaxia gripei și a virușilor de sezon cu ajutorul preparatelor homeopate, dar și despre ce preparate trebuie să conțină farmacia de acasă. Reprezentantul medical al companiei „Grindex”, Angela Agrigoroae, a vorbit despre cât de important este să ne asigurăm că avem un intestin sănătos, aceasta fiind chiar și garanția imunității de fier. Un alt subiect delicat pentru părinți este febra la copii, simptom care nu trebuie ignorat în nici un caz. Reprezentantul medical al companiei „Polpharma”,  Ala Șulimova, a oferit părinților câteva sfaturi de preț despre cum să acționeze corect și cum să trateze mai ușor febra la copii atunci când sunt răciți.

 

Tot în prima parte a Șezătorii, medicul pneumolog-pediatru, Ada Negru, a pus în discuție subiectul creșterii imunității, unul mult așteptat de părinții prezenți la eveniment. Aceasta a ținut să specifice o singură frază pe care trebuie să o rețineți și dvs.:  „Dragi părinți, rețineți, nu există nici o pastilă magică pentru creșterea imunității la copil!”. Imunitatea sau capacitatea de apărare a organismului este influenţată de factori multipli. Mai multe detalii despre acest subiect citește AICI.

 

Reprezentanții companiei „Sodimed” nu doar au venit cu informații de preț și cu soluții pentru năsucurile înfundate, dar și au organizat un concurs interesant pentru participanți, în cadrul căruia au fost oferite produse utile pentru părinți și copii.

 

În cea de-a doua parte a evenimentului ne-am referit exclusiv la răcelile și virușii de sezon. Reprezentantul medical al companiei „Dr. Frei”, Igor Tcaci, le-a vorbit părinților despre cum să aleagă un nebulizator de calitate și cum pot fi folosite corect astfel încât să aibă efect maxim. Ivan Babaraica, reprezentantul companiei „Vinamex”, a discutat despre primul ajutor pentru toată familia în cazul durerilor de gât, iar spre final, reprezentantul companiei „Alpen Pharma” a ținut să vorbească despre tratamentul și profilaxia complicațiilor postvirale, un subiect destul de popular în ultima perioadă.

 

Tradiția evenimentului este alegerea „reginei serii” și anume a mamei cu cel mai mare termen de sarcină, care de această dată a avut 40 de săptămâni și 4 zile de gestație. Odoraș împreună cu partenerii evenimentului i-au oferit gravidei produse de primă necesitate pentru îngrijirea bebelușului ce urmează să vină pe lume în cel mai scurt timp.

 

Toți participanții au primit daruri de la Diplona, Heinz, Pufies ș.a., iar zeci de norocoase au primit premii speciale la tombolă. La fourshette mamele s-au putut delecta cu cafea naturală Mokadeserturi delicioase de la Sweet Michelle și apa OM, iar de la târgul improvizat au putut procura produse de calitate cu prețuri speciale.  

 

Următorul eveniment va avea loc pe 22 februarie, participarea este gratuită, în bază de înregistrare, vedeți detalii aici.

Foto: Irina Spinei Photography

Adaugă comentariu