Ziua de 1 aprilie sărbătorită la Chișinău

Ziua de 1 aprilie sărbătorită la Chișinău

Ziua de 1 aprilie este cunoscută ca ziua păcălelilor sau a umorului.  În această zi se fac diferite farse, glume sau pur și simplu ai posibilitatea de a face o terapie gratuită cu zâmbete. Pentru a nu rata oportunitatea de a petrece o zi de neuitat, ar fi bine deja să-ți programezi activitățile pentru ziua de sâmbătă. Vezi mai jos lista de evenimente care vor avea loc de 1 aprilie la Chișinău.

 

Ziua Umorului în Chișinău - Ediția III

Evenimentul este dedicat tuturor copiilor și părinților. La cea de-a III-a ediție, organizatorii evenimentului și-au propus să o ajute pe Anca să termine tratamentul. Participații vor avea parte de: program interactiv, tombolă cu mega-premii, FacePainting, poze/video, emoții și apariția unui Moș Crăciun deosebit. Detalii AICI.

Când? 1 aprilie, ora 11:00 – 13:00

Unde? Parcul Afgan; bd. Moscova

 

Dăruim zâmbete tuturor copiilor

Clubul Ciufulica și Asociația Obștească „Viața fără leucemie” vă invită la cea mai mare sărbătoare „Dăruim zâmbete tuturor copiilor”, care va avea loc în fața magazinului UNIC. Organizatorii promit un program mega - distractiv, zeci de concursuri, cântece și dansuri, sute de baloane, surprize și mii de zâmbete! În această zi veți avea posibilitatea, prin participarea la loterie, să susțineți copiii diagnosticați cu cancer de sânge și să câștigați o mulțime de cadouri. Detalii AICI.

Când? 1 aprilie, ora 11:00 – 14:00

Unde? Scuarul magazinului UNIC

 

Marea Bătălie cu Perne

Bătaia cu perne este un joc al copilăriei, care s-a transformat de câțiva ani încoace în „Marea Bătaie cu Perne” organizată cu prilejul Zilei Internaționale a Bătăii cu Perne (International Pillow Fight Day) - eveniment care strânge zeci de mii de oameni anual și se desfășoară în peste 150 de orașe din toată lumea. Pernele pentru bătălie vor fi oferite de organizatori, iar dacă vii în pijama, primești un cadou garantat. În cadrul evenimentului vor fi organizate diferite concursuri cu premii atractive. Detalii AICI.

Când? 1 aprilie, ora 11:00 – 13:00

Unde? Ciocana, str. Milescu Spătaru, 8/5

 

Împreună cu Umor, să donăm Bătrânilor

Organizatorii invită toți doritorii să participe la un eveniment distractiv cu scop caritabil, în cadrul căruia se vor aduna produse alimentare pentru masa de Paște a bătrânilor aflați în dificultate, având posibilitatea de a petrece timpul vesel cu ocazia zilei Umorului. Detalii AICI.

Când? 1 aprilie, ora 11:00 – 14:00

Unde? Family Shopping Center; str. Mihail Sadoveanu 20/1

 

Ziua Umorului la Teatrul Eugene Ionescu

De ziua Internațională a Umorului, Teatrul Național Eugene Ionesco vă invită la comedia ,,Arta convieţuirii”, care vă va face să ieșiți din rutina cotidiană și să lăsați toate problemele la o parte. Subiectul central a spectacolului este frustrarea vieţii de cuplu. Detalii AICI.

Când? 1 aprilie, ora 18:30 – 21:00

Unde? Teatrul Eugene Ionesco; str. Grigore Vieru, 11

 

Circul Vesel

Veți avea parte de un show deosebit din partea organizatorilor, iar surpriza programului va fi dresură de urși. Copiii până la vârsta de 3 ani intră gratuit. Detalii AICI.

Când? 1 aprilie, ora 12:00; 16:00

Unde? Circul din Chișinău; bd. Renașterii Naționale, 7

Foto: facebook.com; segodnya.ua

Adaugă comentariu