Cum să-ţi surprinzi iubitul de Ziua Îndrăgostiţilor, în funcţie de zodia lui

Cum să-ţi surprinzi iubitul de Ziua Îndrăgostiţilor, în funcţie de zodia lui

Valentine's Day nu este tocmai sărbătoarea noastră, dar ne place să ne răsfățăm partenerii de cuplu cu mici cadouri sau gesturi romantice. Au rămas zile numărate până la data de 14 februarie, iar dacă încă stai la dubii ce surpriză să-i pregătești bărbatului, iubitului, soțului,  atunci horoscopul te poate scoate din impas.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Iubitului tău din Vărsător îi place tot ce e nou şi inedit, aşa că l-ai da gata cu ceva de-a dreptul atipic. Poţi să îi faci cadou un obiect pe care ştii că și-l doreşte, dar la care nici nu ar fi sperat. Dar, punctul lui sensibil este sexul, aşa că dacă i-ai pregăti o seară specială în care să îi oferi o experienţă nemaitrăită până acum, cu siguranţă vei reuşi să îl surprinzi.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este sentimental şi îşi doreşte foarte mult ca această zi să fie plină de trăiri emoţionale. Fii sinceră cu el şi exprimă-ţi sentimentele într-un cadru intim, o cină sau o plimbare prin oraş la o oră târzie. În acest fel, vei reuşi să îl surprinzi, dar îl vei face să se simtă şi foarte special pentru tine.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativul din Berbec nu îşi doreşte neapărat să fie surprins, ci speră din tot sufletul să îi citeşti gândurile şi să îi oferi ceea ce îşi doreşte. Nimic nu l-ar încânta mai mult decât o partidă de amor sălbatic, în care să lăsaţi inhibiţiile deoparte.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurii sunt pretenţioşi şi înnebuniţi după tot ce este nou, scump şi fiţos. Vrea să fie mereu în pas cu moda. Poţi să îl surprinzi cu o rezervare la unul dintre restaurantele de top pe care le mai frecventează sau poţi să comanzi acasă un meniu sofisticat.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni spune la toată lumea că pentru el această zi nu este importantă, dar în sinea lui nu vrea să treacă ca oricare alta. Chiar dacă încearcă să te convingă că nu vrea nimic special, organizează-i o cină romantică sau oferă-i un mic cadou simbolic cu care se va mândri atunci când va fi întrebat.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Nativul din rac îşi doreşte ca aceste momente să şi le petreacă doar cu tine, aşa că nu l-ar încânta deloc să ieşiţi în oraş cu grupul vostru de prieteni. Gândeşte-te la un film romantic la cinema sau chiar şi acasă, şi cu siguranţă va putea mai uşor să se exprime și să îţi arate cât de mult te iubeşte.

Leu (22 iulie - 22 august)

Leii iubesc orice mică dovadă de iubire din partea ta, aşa că într-o zi ca asta nu poate lipsi măcar una. Porneşte totul ca un joc, ascunde-i bileţele de dragoste şi lasă-i indicii. Se va topi cu totul şi va fi mai mult decât surprins. Plus că este şi distractiv!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este sensibil, aşa că nu îi plac surprizele siropoase, dar nici nu vrea ca această zi să treacă ca una normală. Nu vei da greş dacă îi vei face un cadou practic, pentru că utilitatea îl va surprinde de fiecare dată. Află ce şi-ar dori şi de ce are nevoie, şi se va pierde în braţele tale.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanţă îşi doreşte răsfăţ în zile speciale ca aceasta, aşa că dacă pregăteşti o masă bogată şi te aranjezi numai pentru el, va fi mai mult decât plăcut impresionat. Ia-ţi o lenjerie sexy şi începe să pregăteşti masa cu puţin înainte să ajungă acasă, cu siguranţă îl vei da gata.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Iubitul tău din Scorpion aşteaptă ca în această zi să faci ceea ce refuzi în mod normal în materie de sex. Surprinde-l cu jucării sexuale spre exemplu, nimic nu poate fi mai apreciat decât astfel de idei.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din Săgetător uită întotdeauna de zilele de naştere sau de zilele speciale ca aceasta. Nu trebuie să îţi baţi capul deloc cu el, pentru că orice ai face el va fi surprins. Un mic cadou simbolic sau o declaraţie de dragoste inedită îl va da pe spate.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Ştii deja că iubitul tău din Capricorn iubeşte să trăiască în puf, aşa că ai putea să îl suprinzi cu un obiect scump, dacă ai banii necesari. O ieşire la un restaurant bun sau o excursie pot fi şi ele alternative care să îl satisfacă.

 

Sursa: eva.ro

Foto: spynews.ro

Adaugă comentariu