Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

SURPRIZĂ din partea artiștilor autohtoni! „Chișinăul”, noua piesă lansată chiar de Ziua orașului

SURPRIZĂ din partea artiștilor autohtoni! „Chișinăul”, noua piesă lansată chiar de Ziua orașului

Surpriză din partea artiștilor autohtoni Natalia Barbu și Pasha Parfeni. Interpreții au lansat astăzi, 14 octombrie, piesa „Chișinăul”, o dedicație adusă Capitalei cu prilejul aniversării. Melodia te cucerește de la primele note, precum și versurile, pe cât de simple, pe atât de motivaționale, scrie publika.md

„La mulți ani, orașul meu iubit, plin de amintiri dar și de planuri! Ce cadou mai frumos aș putea să-ți fac de ziua ta? Doar ceea ce pot face eu mai bine - o piesă, scrisă cu toată dragostea despre și pentru tine!”, a scris interpretul Pasha Parfeni într-o postare care însoțește piesa.

Piesa „Chișinăul”, lansată pe canalul de youtube a lui Pasha Parfeni, a adunat în doar câteva ore mii de vizualizări și comentarii, în care vizitatorii și-au exprimat aprecierea și recunoștința pentru un asemenea cadou de Ziua orașului.

Videoclipul conține imagini ce reflectă Chișinăul de toate zilele - cu soare și ceață, cu oameni grăbiți și visători, cu edificii mari și mici totodată - Chișinăul în care se regăsește fiecare locuitor și vizitator.

Precum a menționat interpreta Natalia Barbu, Chișinău „este o inimă mare, poate cea mai mare inimă din Europa.”

„Chișinău nu e numai despre străzi, parcuri, școli, teatre, concerte, covoare de frunze sau cafeneaua de la colț. Chișinău nu este doar un loc pe hartă, un aeroport și o gară centrală. Și nu e numai despre ospitalitatea oamenilor lui. Ne întoarcem mereu la Chișinău, pentru că acolo mereu e o toamnă, mereu e o mamă. Vegheat de milioane de destine, legate între ele prin amintiri și speranțe, Chișinău este locul în care nimic nu este imposibil. Puterea orașului nostru e în oamenii noștri – frumoși, înțelepți, gospodari și integri. Chișinău, noi te iubim și îți mulțumim pentru povestea fiecăruia din noi!”, a scris Natalia Barbu într-o postare pe o rețea de socializare.


Share:

Articole recomandate