Horoscop pentru marți, 14 martie 2017. Vezi ce prognoze au astrele

Horoscop pentru marți, 14 martie 2017. Vezi ce prognoze au astrele

 

Berbec

Ai mare grijă la reacțiile impulsive, pentru că riști enorm dacă nu ții sub control un banal gest de respingere sau o critică mai dură. Ești cam nervos, pus pe harță, iar această atitudine agresivă poate duce la un conflict major. Dintr-un astfel de moment se poate ajunge la rupturi, la conflicte de proporții, la un final de drum fără șanse de redresare, și totul doar din cauza incapacității de a ține sub control nervii și spiritul critic. Pune-te un pic în pielea celuilalt și comportă-te așa cum ți-ar plăcea și ție să se poarte ceilalți cu tine.

Taur

Nu compara norocul tău cu al altora, pentru că viața nu e echitabilă pentru toată lumea. Nu pleca urechea la poveștile triste ale celor din jur când ție îți merge de minune și nici invers, nu te gândi de ce cel de lângă tine râde când tu nu știi cum să mai depășești cine știe ce moment critic. Roata vieții se învârtește și fiecare trece și prin momentele de vârf, și prin cele din prăpastie, ca atare ai răbdare pentru că toate îți revin la un moment dat. Nimic nu durează veșnic: nici fericirea – nici nefericirea, nici norocul – nici ghinionul, deci fii cumpătat când vine vorba să judeci viața ta sau a altora prin comparație.

Gemeni

Ca să treci peste momentul jenant la care te supune azi un rival, trebuie să faci mari concesii, dar tu ești obișnuit cu astfel de situații. De data aceasta tu ești cel care renunță la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar ești convins că sacrificiul tău e un gest înțelept, pentru că, într-o zi, adevărul va ieși la iveală și vei redobândi ceea ce ți se cuvine. Taci și suporți nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plăti și atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toată lumea. Azi ești dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umblă cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte.

Rac

Cândva ai abandonat un proiect pentru care nu erau întrunite condițiile unei evoluții de succes. Acum îți aduci aminte de ceea ce ai lăsat în urmă și o iei frumos de la capăt, cu mai mult entuziasm, nici nu-ți vine a crede cât de bine înaintează toate acum, semn că ai mai acumulat ceva cunoștințe pe parcurs și știi exact ce trebuie făcut. Când vezi că o acțiune stă pe loc și nimic nou nu se mai întâmplă, e bine s-o lași o vreme pe linie moartă, în asteptare, și să te ocupi de ea după o perioadă de pauză. A doua oară ar putea evolua mult mai bine.

Leu

Ai o atitudine cam ostilă față de restul lumii, de parcă nu ar exista în jurul tău prea mulți oameni plăcuți ție. Te simți ca printre străini, nu-ți găsești cuvintele să te apropii de ei și să închegi o discuție, ba chiar ai sentimentul că ți se răspunde nepoliticos, de parcă toți ar avea ceva cu tine. E o impresie greșită, nu ai în jurul tău atâția inamici pe cât ți se pare, ca atare tu ar trebui să fii cel care se mai relaxează un pic, pentru că agresivitatea provine chiar de la tine. Multumește-te cu oamenii pe care îi ai alături, așa cum sunt, nu ai de unde scoate alții.

Fecioară

Contactul cu reprezentanții unei instituții de la care aștepți un anumit răspuns merge defectuos, și se poartă cu tine de parcă te-ar scoate la tablă, gata să-ți dea nota proastă. Tu nu te simți cu musca pe căciulă, tocmai de aceea va trebui să lupți pentru poziția ta și să nu te lași copleșit de o funcție superioară sau de un ton ridicat fără motiv. Unii nu știu decât s-o facă pe durii și, dacă te prind într-un moment sensibil, ar putea avea influență asupra ta. Ridică-ți capul, lasă teama sau umilința la o parte și luptă pentru drepturile tale.

Balanță

Unii nu vor aprecia modul tău mai independent de a rezolva problemele, deci să nu te mire că vor apărea critici și dispute aprinse împotriva ta. Tu vezi-ți de treaba ta așa cum consideri că e mai bine pentru tine, fără sa pleci urechea la sămânța de scandal care planează în jur. Du ce ai început la îndeplinire și le vei demonstra prin exemplu personal că ideile tale sunt mai bune și că metoda ta e cea mai potrivită. Dacă îi lași să te oprească din elan, șansa ta de afirmare scade. Fii tu însuți, chiar dacă nimeni nu te aprobă.

Scorpion

Timpul care trece nu e risipit, ci dimpotrivă, simți că fiecare oră mai pune o cărămidă la proiectul la care muncești de ceva vreme. Apreciezi mult orele pe care le folosești în beneficiul unei acțiuni care evoluează bine, dar ești conștient că lucrurile cele mai bune se clădesc încet. Nu are rost să pretinzi rezultate imediate, deci ai răbdare si acceptă ritmul în care timpul se scurge, pentru că se va dovedi a fi în favoarea roadelor finale. Dacă te-ai grăbi, ai sări peste unele etape sau ai consuma timpul fără rost, și va veni o zi în care vei regreta că l-ai lăsat să se scurgă inutil.

Săgetător

Contactul cu autoritățile are un efect stimulator asupra ta, de parcă ți-ar mări voința de a demonstra că ai dreptate în ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la vârf pot fi aprinse, dar deții toate resursele pentru a-ți susține punctul de vedere și chiar a repurta o victorie de răsunet în fața celor care, prin funcție sau rang, cred că au dreptul să facă sau să spună orice. Nu e așa și le vei demonstra că, de pe poziția ta, poți avea ultimul cuvânt apelând la alte argumente decât forță, aroganță sau superioritate.

Capricorn

Atmosfera acestei zile depinde enorm de compania în care te afli. Dacă atragi alături de tine oameni suspicioși, pesimiști, care se tem de orice, la fel vei deveni și tu alături de ei. În schimb, dacă te înconjori de oameni veseli, tonici, cu chef de distracție și de noutate, te vei molipsi imediat de la aceștia și te vei comporta la fel. Dacă ești meteodependent, și starea vremii poate avea o influență majoră asupra ta, ca atare tu devii un fel de oglindă fidelă a mediului în care te afli: dacă ai parte de soare, cer senin și de un anturaj tonic și amuzant, și ziua ta va fi de succes pe toate planurile.

Vărsător

Nu trebuie să-ti arăți temerile și suspiciunile pe față, ca atare ține-ți sub control emotivitatea crescută, pentru că nu asta vrea să vadă lumea la tine. Mulți așteaptă de la tine o decizie importantă, o atitudine fermă și curajoasă, ca atare, ia-ți inima în dinți și spune doar ceea ce gândești. Evită orice cuvânt cu impact negativ, nu folosi bârfa, critica sau judecata aspră în nicio situație, pentru că e un moment în care trebuie să-ți păstrezi calmul și luciditatea pentru a spune ce vrei. Dacă începi să te plângi și vezi în jur doar obstacole și probleme, nu vei lăsa o impresie prea bună, deci schimbă atitudinea.

Pești

Ești pregătit să investești o mare sumă de bani în confortul domestic, poate pentru a renova locuința sau a o redecora, sau pentru a schimba un obiect casnic defect. Ceva îți spune că nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumpărături, dar e totuși o urgență, pentru că buna funcționare a casei depinde totuși de acea achiziție. Discută și cu ceilalți membri ai familiei ca să primești și din partea lor o eventuală aprobare, dar decizia finală tot tu o vei lua, după ce vei analiza la rece oportunitatea acestei achiziții.

 

Foto simbol: fineartamerica.com

Adaugă comentariu