Numerologie: Cum vor fi copiii născuți în 2020

Numerologie: Cum vor fi copiii născuți în 2020

Când aduci pe lume un copil îți dorești să fie sănătos și norocos. Sunt mulți care cred că anul venirii pe lume luna și ziua, ba chiar și ora la care se naște un bebeluș, influențează norocul de care va avea parte în viață. Așa că mai jos aflați ceva interesant despre norocul pe care îl vor avea cei ce se vor naște în 2020.

Anul 2020 are ca număr principal 20. Numărul 20 este armonios, prietenos și spiritual. Ca toate numerele pare, este solar, dinamic, energic. 20 este, totodată, un număr care aduce emoții și senzații spirituale. Prima cifra - 2, simbolizează echilibru și armonie, iar a doua - 0, reprezintă începutul, punctul de plecare. Numerologii spun că alăturarea cifrelor 2 și 0 creează un tandem perfect.

Pe de altă parte, acest număr par este legat de prietenie și bune relații personale. 20 este considerat „geamănul” lui 10, care reflectă naturalețea cea mai pură și elementară a bărbatului și a femeii. În cultura chineză se spune că numărul 20 este asociat cu schimbarea, cu înnoirea, cu pornirea pe noi drumuri, cu credința și cu adevărul.

Cât de norocoși vor fi copiii născuți în 2020

Cifra 2, cifra lunii, se repetă de două ori, iar copiii se vor naște sub semnul lunii. Potrivit numerologilor, cei născuți în 2020 vor avea o predispoziție nativă spre o atitudine pozitivă în fața provocărilor vieții.

Copiii veniți pe lume în 2020 vor fi genul de oameni capabili să aprecieze tot ce au. Vor fi și capricioși, în special în copilărie, dar dacă le impui limitele din dragoste și respect vor ști să vadă și să aprecieze tot ce vor avea în viață, material sau nematerial.

Anul 2020 va fi un an solar, fiind par, dar și lunar, grație repetiției cifrei 2. Cei născuți în special în primele patru luni vor fi oameni cu o încredere de sine sănătoasă, cu stima de sine accentuată și cu personalitate puternică. Influența lunii îi va face, totodată, și foarte sensibili la nevoile celor din jur și săritori la nevoie, vor fi spirituali și prietenoși și vor deveni oameni pe care ceilalți se vor considera norocoși să-i aibă în preajmă.

 

Sursa: copilul.ro; ptoday.ru

Adaugă comentariu