Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Odoras.md este și pe Instagram. Pregătim concursuri săptămânale pentru odorașii voștri

Odoras.md este și pe Instagram. Pregătim concursuri săptămânale pentru odorașii voștri

 

Avem o noutate minunată pentru voi, dragii noștri cititori – am reactivat contul nostru de pe Instagram. Iar acolo vă așteaptă multe surprize frumoase!

Deoarece ne dorim să fim aproape de cât mai mulți părinți și picii lor, am decis să fim mai activi și pe Instagram, unde vrem să vă bucurăm cu multe imagini frumoase de la sesiunile noastre foto, dar și de la evenimentele organizate sau la care participăm.

Totodată, ne dorim să vedem cât mai mulți copilași drăgălași și vă pregătim concursuri săptămânale. Astfel, dacă voi, dragi părinți, vă doriți ca picii voștri să apară pe wall-ul Odorașului de pe Instagram, vă îndemnăm să plasați fotografiile la care să adăugați și cu mențiunea #odoras.md. După care noi le vom prelua și le vom plasa cu o mică descriere. Fotografiile care timp de o săptămână vor aduna cele mai multe inimioare vor fi premiate!

 

 

 

În această săptămână avem în dar un set de produse de la compania Heinz. Așa că vă îndemnăm să nu ezitați să postați fotografii cu picii voștri, să menționați #odoras.md când le distribuiți, și să vă îndemnați prietenii să vă susțină cu inimioare. Succes!

 

 

 

 

Vă așteptăm cu drag să ne urmăriți și pe Instagram!

 
Share:

Articole recomandate