Opinie: Mă miră părinții care bagă lunar sute de lei în buzunarele altora pentru binele copiilor lor în grădinițe

Opinie: Mă miră părinții care bagă lunar sute de lei în buzunarele altora pentru binele copiilor lor în grădinițe

Pe pagina de facebook Părinți Solidari, a apărut o postare preluată de la o mămică. Femeia semnează cu numele Patricia Simona și își scrie indignarea referitor la părinții care acceptă să ofere bani în plic la grădinițe pentru „binele copiilor lor”. Mai jos vă redăm postarea:

Mă miră părinții copiilor care bagă lunar sute de lei în buzunarele altora, pentru binele copiilor lor în grădinițe. Am impresia că sunt niște oi din turmă, cărora le place să fie mulse și duse de dârlog. Sau sunt degradați mintal, sau făloşi și prin asta vor să arate că au bani de aruncat în vânt, sau naivi, crezând că PLICUL le va alinta copiii!

Slavă Domnului, mai avem o lună și scăpăm de acest cuib de cerșetori. Grădinița ar trebui să lase cele mai scumpe și dulci amintiri, cât pentru copil, atât și pentru părinte. Din păcate rămânem cu replici răutăcioase, priviri încruntate și ignor față de copil. Trăim într-o societate bolnavă, unde profesorul nu mai are dragoste față de copii, medicul nu știe de jurământul lui Hippocrate... și tot ce ne înconjoară credem că rezolvă banul. Fiecare trebuie să începem schimbarea de la sine! Informați-vă, învățați drepturile voastre și nu vă lăsați duși de nas. Fiți exemplu pentru copiii voștri... și dacă tot aveți sindromul „Mitei” sau vă place să aruncați bani în buzunare străine, faceți un gest mai frumos, aruncați-i unui sărac, bolnav, sau sunt sute de fonduri caritabile unde chiar vor fi bineveniți banii voștri”.

Dar voi ce credeți despre astfel de afirmații?

 

Foto simbol: prostoinvesticii.com

Adaugă comentariu