Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Alex visează să meargă! Noi îl putem ajuta!

Alex visează să meargă! Noi îl putem ajuta!

Alex s-a născut la 12 august 2007. El era cel care urma să-i împlinească visul mamei de a avea trei copii, cel care completa armonios familia Struna. În scurt timp, au început să apară primele probleme de sănătate. După multe drumuri la cei mai buni medici, la doi anişori, copilul a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală. 

Acum Alex nu poate merge, iar viaţa lui este legată de scaunul cu rotile. Paralizia i-a afectat şi vorbirea, el ştiind să spună doar câteva cuvinte – mama, tata, dada, apa, ball, hi. Cu toatea astea este un copil foarte prietenos şi intră în conversaţie cu oricine, prin semne.

Alex visează să poată merge! Dorinţa lui şi a familiei sale se poate împlini, datorită noilor tehnologii medicale. El are nevoie de două intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală şi la picioare, pe care poate să le facă în luna februarie 2016 la Istanbul, Turcia, la spitalul Acibadem. După această intervenţie, copilul va mai avea nevoie de proceduri fizioterapeutice timp de 2 ani. Costul tratamentului se ridică la suma de 36.000 euro

Părinţii lui Alex – Cristina şi Alexandru, împreună cu ceilalţi doi copii, Daniel şi Jeniffer se află acum în Irlanda, unde s-au stabilit de ceva timp, dar sunt originari din Durleşti, Republica Moldova. Familia Struna a încercat prin diferite metode să adune suma de bani necesară, dar au reuşit să adune, deocamdată, doar 11.000 euro din cele 36 mii euro. A mai rămas doar o lună până la data când va putea avea loc intervenţia care i-ar împlini visul lui Alex – cel de a simţi pământul sub picioare, de a merge la fel ca alţi copii...

Dacă aveţi posibilitatea şi puteţi ajuta măcar cu o sumă mică de bani, întindeţi-i mâna lui Alex şi ajutaţi-l să se ridice din scaunul cu rotile şi să meargă, să se poată bucura de copilărie, de viaţă, de cei dragi alături.

Profilul mamei lui Alex îl puteți vedea AICI, link-ul unde pot fi donați banii  AICI.

 

Detaliile contului bancar

Cristina Struna (Alexander Struna)

Ulster Bank, Ireland

IBAN: IE47ULSB98609510739908

IBAN BIC: ULSBIE2D

Share:

Articole recomandate