Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Andreea Marin la cei 48 de ani mai înfloritoare ca niciodată

Andreea Marin la cei 48 de ani mai înfloritoare ca niciodată

Andreea Marin este mai înfloritoare ca niciodată și are acum o talie de viespe, la 48 de ani. Fosta Zână a Surprizelor a reușit performanța de a ajunge la numărul de kilograme pe care îl avea în tinerețe, pe vremea când prezenta celebra emisiune de sâmbătă seara.

Andreea Marin și-a detaliat secretele de frumusețe pe care le aplică acum, la o vârstă matură. O rutină cu care se simte minunat și pe care o recomandă. Cumva, a ajuns în acel moment al vieții în care și-a găsit echilibrul interior și toate celelalte lucruri curg frumos și liniștit, inclusiv dieta sa intuitivă.

După ani de diete și restricții, Andreea Marin a înțeles că totul este permis, doar cu măsură. Diva spune că nu este vorba de un efort, întrucât stomacul și așa s-a micșorat, natural. Drept pentru care, niciodată nu mai simte nevoia de a mânca două feluri de mâncare la o masă.

Acum, Andreea Marin pune mare preț pe calitate, nu pe cantitate. De aceea, diva spune că mănâncă doar pâine cu maia. O recomandă și pe cea din făină integrală sau pe cea fără gluten.

Obișnuiește să servească un mic dejun bogat în nutrienți, spre exemplu unul alcătuit din ouă, brânză și legume.

Un alt truc alimentar pe care îl recomandă Andreea Marin este să îți începi masa cu o salată. Și abia după ce ai mâncat salata, să mai consumi alte alimente. Este un obicei franțuzesc, care dă rezultate spectaculoase persoanelor care țin dietă astfel. Mai mult, o salată la începutul mesei va scădea impulsul de a consuma ulterior carbohidrați, potrivit unei autoare celebre, supranumită ”Zeița glucozei”.

Cristi Brancu a reușit să mai smulgă un secret de nutriție frumoasei Andreea Marin. Ei bine, și ea îngroașă rândurile vedetelor care țin post intermitent. Diva a recunoscut că obișnuiește să mănânce doar între orele 11 și 19.

Pe lângă dietă, Andreea Marin nu uită niciodată de mișcare.

„Uneori, în zori de zi, înainte de a începe ziua de lucru, alteori mult după apusul soarelui, când se încheie treaba, mă aflu pe banda de alergat. Aș minți să spun că-mi place nespus, prefer sporturile de echipă, nu sprintul de unul singur, dar las mofturile deoparte, pentru ca timpul nu-mi permite să bat orașul aglomerat, minutele și orele îmi sunt bine drămuite.

Important e să mă simt sănătoasă la cei aproape 49 de ani ai mei, să-mi respect corpul și să-l ajut să mențină cele 14 kilograme pierdute în această vară, că tare bine-i fără ele, să fiu în formă și capabilă să am mintea ageră și creativă, și să mă bucur când îi ofer un exemplu bun fiicei mele, mi-a sunat bine să o aud spunând “Bravo, mami!” – e ca și când aș fi câștigat o medalie.”, a mărturisit Andreea Marin în dreptul unui video în care s-a filmat alergând pe bandă, la răsărit.

Sursa: expresspress.ro 

Share:

Articole recomandate