Ataca în mod barbar doar femei în ascensoare sau în scările blocurilor de locuit

Ataca în mod barbar doar femei în ascensoare sau în scările blocurilor de locuit

Un individ în vârstă de 36 ani, originar din satul Cotiujenii Mari, raionul Şoldăneşti, a fost reţinut de poliție fiind bănuit de săvârşirea jafurilor în serie, în ascensoare şi scările blocurilor locative. Potrivit, acesta ar fi atacat în mod barbar cel puţin trei femei, pe care le-a deposedat de genţi personale.

Primul atac a fost înregistrat la sfârşitul lunii mai, când Poliţia Capitalei a fost alertată de către o femeie de 42 de ani, comunicând că i-ar fi fost furată geanta de către un bărbat după ce a intrat în ascensor. Potrivit victimei, în geantă se afla telefonul mobil, card-uri bancare, portmoneul cu bani şi alte bunuri de preţ.

O altă victimă în vârstă de doar 16 ani, de asemenea în ascensor a fost atacată violent şi lovită cu pumnii în cap, fiind deposedată de telefonul mobil în valoare de 7 000 de lei.

A treia ţintă a fost o tânără de 23 ani. Când a intrat în blocul locativ a fost  atacată prin surprindere şi agresată fizic, fiind deposedată de  geanta personală.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală victimele l-ar fi recunoscut după aspectul fizic şi după hainele în care era îmbrăcat în timpul atacurilor, acestea fiind depistate ulterior la domiciliu şi ridicate conform procedurii. Totodată, victimele susţin că individul s-ar fi exprimat în limba rusă, atunci când le cerea banii sau alte bunuri.

Actualmente el se află în custodia Poliţiei Capitalei şi este cercetat penal pentru jaf. Conform legislaţiei penale în vigoare individul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Adaugă comentariu