Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Cum arată și cât costă jucăriile cu chipul lui Vladimir Zelenski

Cum arată și cât costă jucăriile cu chipul lui Vladimir Zelenski

Războiul din Ucraina continuă, iar oamenii din întreaga lume își exprimă solidaritatea față de poporul ucrainean care trece prin momente cumplite. Mii de persoane au făcut donații și au acordat ajutor refugiaților, însă o companie de jucării din Chicago a avut o idee cu adevărat inedită, scrie click.ro

O versiune Lego tipărită personalizată a președintelui ucrainean Vladimir Zelenski, împreună cu mici cocltail-uri Molotov  a strâns 16.000 de dolari pentru eforturile de ajutorare a Ucrainei, potrivit companiei de jucării din Chicago care a creat produsul.

                                                                       

Vânzarea online din 5 martie a oferit articole unice doritorilor: Cocktailul Molotov pentru 10 dolari americani și figurina lui Vladimir Zelenski în miniatură pentru 100 de dolari americani. Internauții au fost foarte încântați de produsele puse la vânzare și figurinele s-au vândut precum pâinea caldă. Citizen Brick a declarat că au fost adunați peste 16.000 de dolari în urma vânzării produselor. 

„Minifigurile s-au vândut aproape imediat. Am făcut cât mai multe în 24 de ore frenetice de muncă, echipa CB venind în ziua lor liberă pentru a tipări", a scris producătorul de jucării pe Instagram. „Știm că au fost unii oameni care au încercat să obțină o figurină și nu au reușit. Sperăm că vor lua în considerare totuși să facă o donație directă către o organizație caritabilă relevantă”, se arată în mesajul celor de la Citizen Brick. 

                                                                       

Sursă foto:relitatea.net

Share:

Articole recomandate