Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

De 18 zile bea doar apă și a slăbit cu 12 kilograme!

De 18 zile bea doar apă și a slăbit cu 12 kilograme!

Psihologul Lorina Buga a spus cum se simte corpul când practici postul negru: „Specialiștii în psihosomatică încearcă să răspândească ideea că plăcerea nu este doar în mâncare”, transmite perfecte.md

Toate răspunsurile îți sunt oferite chiar de corpul tău, de această părere este Lorina Buga.

Deja de 18 zile bea doar apă și spune că se simte foarte bine și este energică. Femeia recunoaște că abia în a 18-a zi a băut un suc fresh de țelină. „Am început încet, încet să recuperez, este foarte importantă recuperarea. Am început această practică din 2021, însă pe apă era doar o zi, două maxim. Această cifră mi-a venit într-o terapie interioară cu mine”, a menționat Lorina.

„Noi ne-am obișnuit că din bucate luăm cea mai ușoară plăcere, dar câte plăceri există în viața asta? Specialiștii în psihosomatică încearcă să răspândească ideea că plăcerea nu este doar în mâncare. Trebuie să fie plăcere și conștientizare când mănânci nu să fie cantitativ, impulsiv”, de această părere este psihologul.

Lorina Buga recunoaște că în a zecea zi a simțit niște crampe în abdomen, însă nu s-a speriat deloc. De asemenea, aceasta spune că nu doarme „buștean”. Ea este de părerea că e bine când ești conștient că dormi. „Metabolismul începe să-și ia o viteză mai mare. Am slăbit 12 kilograme.”

De asemenea, psihologul a vorbit și despre cum învățăm să ne cunoaștem propriul corp. „De fapt, noi intuitiv practic ne simțim. Noi azi venim cu o psihosomatică nouă, un concept nou.”

Sursă foto: perfecte.md

Share:

Articole recomandate