Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Update. Doi minori au dispărut. Părinții solicită ajutor!

Update. Doi minori au dispărut. Părinții solicită ajutor!

Update: Cei doi minori au fost găsiți. Despre aceasta a anunțat mama fetei mulțumindu-le celor care au ajutat la distribuirea mesajului și fără a oferi mai multe detalii.

Doi adolescenți, o fată de 14 ani și un băiat de 16 ani au dispărut de acasă. Tatăl fetei solicit cu disperare ajutorul internauților și oamenilor care ar fi putu să-I vadă.

„Rog să ne acordaţi ajutor la depistarea fiicei minore Sorici Mihaela Gheorghe, a.n. 16.08.2004, originară mun. Ungheni, str. I. Creangă 2b, care la data de 16.01.2018, aproximativ la orele 15:00 împreună cu prietenul Roşca Vladimir Grigore a.n. 2002 locuitor mun. Ungheni str-la Fântânilor 5, au plecat într-o direcţie necunoscută şi până în prezent nu se cunoaşte locul aflării acestora”, a scris tatăl fetei, Gheroghe Sorici.

Semnalmentele fetei: Forma feţei ovală, de asupra sprincenei, pe obraz şi pe buza superioară partea dreaptă are alunele, părul de culoare castaniu, lung, corpolenţă slabă, înălţimea 160-165 cm, la momentul dispariţiei purta scurtă de culoare sur închisă combinată cu negru gluga şi mânecile, pantaloni negri cu tăietură în genunchi, încălţăminte – cizme de culoare neagră cu şireturi şi cu toc pătrat.

Persoanele care cunosc ceva pot contacta părinții fetei la numerele:  060120800 și 069346483.

Share:

Articole recomandate