Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Două femei au decedat, iar un copil se află în comă după ce s-au intoxicat cu ciuperci

Două femei au decedat, iar un copil se află în comă după ce s-au intoxicat cu ciuperci

Un caz tragic a avut loc la Rezina. Ambulanța a fost solicitată în această dimineață de către un bărbat, care a comunicat că a depistat acasă, în baie, cadavrul soției sale, de 26 de ani, precum și cadavrul soacrei sale, de 47 de ani, scrie cotodianul.md.

La fața locului, lucrătorii medicali au constat decesul celor două femei. Vizual, asupra cadavrelor nu au fost observate semne de moarte violentă. La fel, la domiciliu se afla și un copil de 3 anișori, care a fost transportat de urgență la spitalul raional Rezina, cu vomă și convulsii. Copilul a fost internat în secția de reanimare cu diagnoza intoxicație acută.

În urma măsurilor întreprinse de polițiștii de la Rezina, s-a constatat că la duminică, 7 iunie, bărbatul, împreună cu soția și soacra sa, au mers în pădure și au strâns ciuperci. În continuare, la orele 22:00, ajungând acasă, în Rezina, femeii i s-a făcut rău și a plecat în camera de baie, iar soțul acesteia a mers la culcare cu copilul.

Oamenii legii au găsit pe masa din bucătărie, în farfurie şi în tigaie, ciuperci pregătite.

Medicul legist nu a depistat leziuni corporale sau semne de moarte violentă. Versiunea preventivă a deceselor este intoxicația acute ca urmare a consumului de ciuperci.

Share:

Articole recomandate