Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Şezătoarea Mamelor, ediţia XIII – un dar de Crăciun

Şezătoarea Mamelor, ediţia XIII – un dar de Crăciun

Aproape 100 de mame s-au adunat la 9 decembrie la ultima şezătoare organizată de Revista Odoraş în acest an. Mamele au discutat cu medici profesionişti despre sănătatea copiilor, dar au avut parte şi de un recital special de la interpreta Georgeta Voinovan.

Medicul hepato-gastrolog, Tatiana Raba, le-a vorbit mamelor despre cauzele şi tratamentul diareei la copii. În acest context, a fost prezentat şi un produs pentru bebeluşi - Novalac ADD, formulă de lapte antidiareică.

Despre infecțiile respiratorii la copii a vorbit medicul neonatolog, Galina Perfilova. De ce sunt ei mai supuși îmbolnăvirilor, cauzele acestora, ce importanță are igiena năsucului în protejarea de bolile „de sezon” etc.

Iar Nelea Rusu, area manager al companiei Sodimed, reprezentant Marimer în Moldova, a vorbit despre particularităţile şi diferenţele produselor de igienă nazală facute în condiţii de casă şi cele de la producători.

În cadrul evenimentului au fost prezentate şi gama de multivitamine Special Kid, suplimente sănătoase pentru pici. 

Cu un recital deosebit de sărbători a venit interpreta şi compozitoarea Georgeta Voinovan, dar şi interpreta Angelica Sîrbu. Cu cântece şi voie bună, interpretele au scos mamele la dans.

Tradiţional, toate mamele au primit daruri de la Heinz, iar unele dintre ele au avut noroc să câştige la tombolă cănuţe marca Helen Harper, bunătăţi pentru pici de la Heinz, vitamine Special Kid şi produse marca Saforelle şi Marimer. 

Amintim că evenimentul a fost de această dată gratuit, în dar de la Moş Crăciun. 

Partenerii evenimentului au fost: Heinz, Marimer, Novalac, Special Kid, Apa OM, iTicket.

Mai multe detalii despre ce au discutat medicii, veţi putea citi în Revista Odoraş, nr. 1 din 2016. 

Share:

Articole recomandate