Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

(FOTO) Un nou-născut a fost găsit abandonat într-o vie

(FOTO) Un nou-născut a fost găsit abandonat într-o vie

Un nou-născut a fost depistat într-o vie de către o femeie care lucra la pământ în extravilanul satului Cristești. Mama copilului a fost descoperită la scurt timp. Femeia de 31 de ani, originară din satul Chetroșeni, raionul Hâncești, le-a spus polițiștilor că a părăsit bebelușul de teama că nu va avea cu ce să îl crească, scrie ipn.md.

Luni, 6 iunie, în timp ce se afla în câmp „cu ziua” a simțit dureri abdominale. S-a pornit spre casă, dar a mers vreo 30 de metri și a născut pe deal. Acasă femeia mai are patru copii minori. Cel mai mare are 11 ani, iar cel mai mic șase.

Nou-născutului i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare. După ce a fost alăptat de o femeie din sat, a fost dus la Spitalul Raional Nisporeni.

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Nisporeni, a menționat că femeia l-a adus pe lume va fi trasă la răspundere conform Codului Penal pentru lăsarea în primejdie, care se pedepsește cu amendă în mărime de până la 550 de unități convenționale, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare până la doi ani. Reprezentanții asistenței sociale vor decide cine va avea grijă de copil în continuare.

Sursa: ipn.md; foto: facebook.com
 

Share:

Articole recomandate