Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

I-au blocat profilul din cauza unei poze în care o femeie alăpta

I-au blocat profilul din cauza unei poze în care o femeie alăpta

Instagramul a blocat profilul fotografului Melissa Jean Wilbraham de 33 ani, care a postat imagini „inacceptabile” în timpul săptămânii mondiale a alăptării.

Melissa a postat poza unei femei care alăpta doi copii în acelaşi timp. Se pare pare că mai mulţi utilizatori ai site-ului au considerat poza ca fiind „indecentă” şi au butonat pe „plângere”, ceea ce a dus şi la blocarea profilului.

Melissa s-a focusat pe fotografierea femeilor însărcinate dar şi a celor care recent au devenit mămici, iar pozele şi le postează pe internet. Din partea administratorilor, fotograful a primit următorul mesaj: „Contul dvs a fost şters din cauza nerespectării condiţiilor noastre. Nu putem să vă restabilim profilul din cauza acestui tip de încălcare”.

Acet incident însă a trezit nemulţumirea multora pe internet, iar utilizatorii Instagramului s-au împărţit în două tabere. Deşi administratorii au anunţat că nu îi vor restabili profilul, au făcut-o într-un final din cauza nemulţumirii multor utilizatori şi i-au adresat un nou mesaj: „Vă permitem să postaţi poze în care mamele îşi alăptează copiii. Ne pare rău pentru cele întâmplate”.

Sursa, foto: cosmopolitan.ru

Share:

Articole recomandate