Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

În loc de flori de 1 septembrie au colectat 50.000 de lei

În loc de flori de 1 septembrie au colectat 50.000 de lei

Inițiativa liceului „Dimitrie Cantemir” intitulată „Flori pentru Maxim”, a avut loc astăzi în mai multe licee. Profesorii liceului au postat și un mesaj de mulțumire pentru cei care îl susțin pe Maxim.

„Astăzi în liceul Dimitrie Cantemir a avut loc un careu neobișnuit: nu au fost buchetele tipice de flori, însă au fost cuvinte (și nu doar cuvinte) de susținere pentru Maxim și familia lui. A fost o stare de unitate, de coeziune în aceste circumstanțe dificile”, se menționează în postare.

Deocamdată au fost colectați aproximativ 50.000 de lei în cadrul acestui proiect, însă această sumă nu e finală, pentru că și alte licee au colectat bani în cadrul evenimentului de 1 septembrie.

Maxim Vintilă a fost diagnosticat în februarie a.c. cu leucemie acută, varianta mieloblastică M6., iar din 14 martie este internat la clinica CFSC ”D. Rogacev” din or. Moscova. Costul tratamentului (fără cheltuielile pentru posibilele complicații) constituie 10 mln de ruble rusești, adică aproximativ 130 mii de euro.

Aflaţi cum îl puteţi ajuta pe Maxim AICI.

Mai multe despre această inițiativă citește AICI.

Foto: facebook.com/groups/savemax.md/

Share:

Articole recomandate