Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O jurnalistă rusă a fost ucisă într-un bombardament la Kiev, în timp ce se afla într-o misiune editorială

O jurnalistă rusă a fost ucisă într-un bombardament la Kiev, în timp ce se afla într-o misiune editorială

Corespondenta publicației independente ThInsider Oksana Baulina a fost ucisă într-un bombardament la Kiev, Ucraina, în timp ce se afla într-o misiune editorial, scrie ZdG.

„Ea a filmat ruinele după bombardarea districtului Podolsky al capitalei Ucrainei de către trupele ruse. O altă civilă a murit împreună cu ea, două persoane care o însoțeau au fost rănite și internate la spital (…). Vom continua să acoperim războiul din Ucraina, inclusiv crimele de război rusești, precum și bombardarea zonelor rezidențiale în care sunt uciși civili și jurnaliști”, anunță echipa Insider.

Înainte de a se alătura publicației The Insider, Oksana Baulina a lucrat pentru proiectul media Vot Tak și pentru Fundația Anticorupție (FBK) a lui Navalny. După ce FBK fost recunoscut ca organizație extremistă, jurnalista a părăsit Rusia.

Pe 14 martie, jurnalista Oleksandra „Sasha” Kuvshynova și cameramanul Pierre Zakrzewski care relatau pentru postul american de televiziune Fox News au fost în războiul din Ucraina. Kuvshynova avea 24 de ani iar Zakrzewski 55 de ani.

 

 

Sursa foto: ZdG

Share:

Articole recomandate