Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O moldoveancă și-a lăsat 3 copii, unul de doar 6 luni, încuiați în mașină și a plecat la cumpărături

O moldoveancă și-a lăsat 3 copii, unul de doar 6 luni, încuiați în mașină și a plecat la cumpărături

Poliția din Castelfranco, Italia, raportează un caz în care o femeie de 37 de ani, de origine moldovenească, și-a lăsat cei 3 copii încuiați în mașină pentru cel puțin 45 de minute cât a mers la cumpărături. Copiii au 6 ani, 2 ani, și cel mai mic, doar 6 luni. Două femei au spus că au văzut copiii plângând uitându-se pe geam și au așteptat o perioadă poate se apropie cineva de autovehicul. Dar cum nimeni nu veneau au alertat carabinierii.

La fața locului s-au deplasat două patrule. Una au căutat mama copiilor prin tot centrul comercial, iar alta încerca să deschidă mașina pentru a scoate copiii din automobilul încins de soare. Abia peste 45 de minute femeia s-a apropiat de mașină arătându-se surprinsă de mulțimea care s-a adunat.

Carabinierii i-au cerut să deschidă automobilul și au solicitat explicații. Femeia a spus că avea nevoie să facă urgent cumpărături și că a considerat că nu-i supune riscului pe copii încuindu-i în mașină și că anterior a mai acționat astfel și nu s-a întâmplat nimic.

Presa italiană declară îngrijorător un astfel de comportament și anunță că femeia a fost denunțată pentru abandonarea copiilor minori.

 

Sursa: tribunatreviso.gelocal.it

Share:

Articole recomandate