Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Regina Elisabeta nu se simte bine! Suverana ar putea lipsi de la comemorarea soţului ei, decedat anul trecut

Regina Elisabeta nu se simte bine! Suverana ar putea lipsi de la comemorarea soţului ei, decedat anul trecut

Sănătatea Reginei Elisabeta este din ce în ce mai şubredă. Acest lucru o face pe suverană să participe la cât mai puţine evenimente regale, iar unul dintre acestea poate fi legat de mult iubitul ei Prinţ Philip. Sursele regale susţin pentru presa britanică că suverana de 95 de ani ar putea lipsi de la comemorarea unui an de la moartea soţului ei, ceremonie care va avea loc pe 29 martie, la catedrala Westminster Abbey din Londra, scrie okmagazine.ro

Prinţul Philip a decedat anul trecut, pe 9 aprilie, la vârsta record de 99 de ani. Regina a anulat, deja, luni, prezenţa sa la ceremonia religioasă de Ziua Commonwealth, după ce staff-ul ei medical a considerat că este un efort prea mare să se deplaseze de la Castelul Windsor până la Westminster Abbey, iar acelaşi lucru s-ar putea întâmpla şi pe 29 martie.

Conform presei britanice, suveranei i s-a propus să folosească un scaun cu rotile pentru a putea lua parte la ceremonie, însă regina n-a fost de acord cu această opţiune. Se pare că Elisabeta are dificultăţi din ce în ce mai mari în a sta în picioare, în ultimele şase luni renunţând la obiceiul ei de a-şi plimba câinii pe domeniul regal.

"Nu se simte prea bine”, a confirmat o sursă regală pentru ziarul The Sun. Regina care va împlini 96 de ani pe 21 aprilie a trecut, recent, printr-o altă sperietură, după ce a fost infectată cu Covid-19.

Elisabeta a primit cu tristeţe şi vestea că nepotul ei, Prinţul Harry, nu se va deplasa în Anglia pentru comemorarea bunicului lui, acesta susţinând că nu se simte în siguranţă în ţara natală, după ce i s-a comunicat că nu va mai avea parte de protecţie din partea statului, deoarece nu mai face parte activă din familia regală.

Sursă foto: primelestiri.md
Share:

Articole recomandate