Soție de fotbalist și mamă a trei copii, împușcată mortal de mafioți la un festival de muzică

Soție de fotbalist și mamă a trei copii, împușcată mortal de mafioți la un festival de muzică

Christina Aranda a sfârșit în mod dragic la doar 29 de ani, după ce a fost împușcată mortal la un festival de muzică din Paraguay, conform digi24.ro

Aranda, model și influencer de fitness pe Instagram, unde adunase peste 500.000 de urmăritori, era soția lui Ivan Torres (30 de ani), un cunoscut fotbalist din Paraguay, care evoluează pentru clubul Olimpia din prima ligă. 

Potrivit sursei, femeia se afla duminică la festivalul Ja'umina Fest din San Bernardino, iar la un moment dat s-au tras mai multe focuri de armă. Aranda a fost victimă colaterală și a fost împușcată, alături de alte 4 persoane care au fost și ele rănite în același mod.

Cei care au împușcat-o făceau parte dintr-un clan mafiot și căutau un traficant de droguri, care a fost și el spitalizat în urma evenimentului. Aranda a lăsat în urmă trei copii. 

La scurt timp după ce a fost împușcată, Aranda a fost transportată la spital și intubată, iar medicii au încercat să o resusciteze, însă în zadar. Femeia a făcut stop cardiac și nu a mai putut fi salvată. 

Soțul Christinei Aranda a transmis un mesaj emoționant pe internet, după tragedie

„Așa îmi voi aduce aminte mereu de tine, dragostea mea, cu acel zâmbet și inimă mare", a postat fotbalistul îndurerat pe rețelele de socializare. 

Sursă foto: digi24.ro

Adaugă comentariu