Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Un nou trend periculos: ruletă sexuală rusească. Adolescentă de doar 14 ani, gravidă în urma unei provocări pe Tik Tok

Un nou trend periculos: ruletă sexuală rusească. Adolescentă de doar 14 ani, gravidă în urma unei provocări pe Tik Tok

Sex Roulette - acesta este numele dat unei noi provocări de pe TikTok, a cărei esență este ca fetele să aibă contact sexual neprotejat cu cât mai mulți băieți, pentru a provoca destinul. Teoretic, provocarea este ca fetele să nu rămână însărcinate, pentru că altfel se declară perdante în joc. În realitate, pierderea se concretizează fie în nașterea unui copil, fie în avorturi provocate sau chiar în contractarea anumitor boli.

Acceptând provocarea acestei rulete, o adolescentă de numai 14 ani din Roma a rămas gravidă. A pierdut!  - s-ar purta spune.

Întrebată de cadrele medicale cine este tatăl, aceasta a spus că nu ştie pentru că a avut mai mulţi parteneri în cadrul ruletei sexuale ruseşti la care a participat, scrie La Repubblica.

Părinții și fata s-au mutat din țară pentru a o proteja

Din cercetările făcute de autorităţile italiene rezultă că provocarea este organizată pe TikTok, acolo unde se lansează un mesaj, iar tinerii se înscriu astfel într-un grup închis pentru a se întâlni în case sau locuri izolate unde întreţin toţi relaţii sexuale între ei fără a folosi mijloace de protecţie.
Bineînțeles, provocarea este periculoasă nu doar pentru că s-ar putea concretiza în sarcini nedorite, ci și pentru că ar putea duce la răspândirea unor boli grave – consecință a contactului sexual neprotejat.

În acest moment, atât adolescenta gravidă, cât şi părinţii acesteia au ales să plece din ţară pentru a o proteja pe tânără, iar autorităţile italiene au organizat o reuniune de urgenţă la Primăria de la Roma pentru a decide un plan de măsuri prin care să contracareze acest fenomen periculos.

 

Share:

Articole recomandate