Top 5 cei mai buni tătici ai horoscopului

Top 5 cei mai buni tătici ai horoscopului

Orice tătic care își adoră copiii, care îi îngrijesc în egală măsură cu mamele și care le acordă destul timp sunt tătici buni. Însă există tătici din 5 zodii care s-au dovedit a fi mai descurcăreți decât restul în ceea ce ține de creșterea și educarea odorașilor. Ia vedeți dacă voi vă încadrați sau dacă partenerul vostru face parte dintre cei mai descurcăreți tătici.

 

5. Tatăl Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Copiii sunt singurele fiinţe pe care Vărsătorul e dispus să admită că le iubeşte din tot sufletul. Atent la nevoile şi dorinţele lor, tatăl se dă peste cap să le împlinească. E în stare să se joace ore în şir cu cei mici, dar urmăreşte mai ales să le insufle spiritul competitiv şi dragostea pentru studiu. Îi provoacă la testarea cunoştinţelor de cultură generală, la dezlegarea problemelor, îi învaţă şah etc. Are metode educative care le stimulează interesul. Tatăl Vărsător are însă o problema: copiii lui să fie independenţi, dar în acelaşi timp să-i dea ascultare, contradicţie ce poate naşte periodic conflicte aprinse, dar pasagere.

4. Tatăl Leu (23 iulie – 22 august)

Tatăl Leu e un părinte minunat, plin de căldură, generozitate şi entuziasm. Îşi încurajează copiii să-şi exprime talentele, să fie competitivi, activi social şi să aibă respect de sine. Îi trimite la cele mai bune şcoli, le plăteşte meditaţii, le face daruri minunate. Copiii învaţă repede că nu trebuie să-l contrazică ori să-i iasă din vorbă, dar îl iubesc şi-l admiră. Băieţii vor să-i semene când vor fi mari, fetele visează ca peste ani să se mărite cu cineva ca el.

3. Tatăl Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Este extrem de generos cu copiii lui şi îi e foarte uşor să se pună la mintea lor, el însuşi fiind un copil mai mare. Se joacă cu ei, îi duce la competiţii sportive, la grădina zoologică, nu vrea să se impună şi îi lasă pe cei mici să aibă idei, păreri, să se manifeste, pentru a le insufla curaj. Idealist, tatăl berbec îşi doreşte să-i facă să vadă mereu lucrurile bune şi cât de frumoasă este viaţa. Tatăl Berbec îşi doreşte ca cei mici să aibă tot ce n-a avut el şi să ajungă mai sus decât a ajuns el. E foarte mândru când copiii lui sunt curajoşi şi competitivi. Răbdarea nu e punctul lui forte şi  uneori poate fi cam dur.

2.  Tatăl Taur (20 aprilie – 20 mai)

Considerat un tată ideal, îşi iubeşte la nebunie copiii şi are multă răbdare cu ei. Fiind foarte protector, are grijă ca celor mici să nu le lipsească nimic şi încearcă să îi educe astfel încât să ducă o viaţă decentă, pe cât posibil la adăpost de pericole. Deşi îşi doreşte tot ce e mai bun pentru copiii lui, tatăl Taur nu e absurd şi nu le cere imposibilul, ci doar atât cât pot da. Pentru că îi iubeşte necondiţionat, îi lasă în ritmul lor, nu-i forţează, nu-i grăbeşte, însă e mereu acolo cu un sfat, cu un exemplu, cu o încurajare pentru ei. De cele mai multe ori, păstrează o legătura strânsă cu ei chiar dacă au pornit pe propriile drumuri.
Fiind destul de conservator, poate fi incomod la vârsta adolescenţei.

1. Tatăl Rac (21 iunie – 22 iulie)

Este un părinte foarte atent, dedicat şi răbdător. Se implică în îngrijirea copiilor cu tot ce poate: schimbă scutece, pregăteşte biberonul, îi ţine de mână pe cei mici atunci când fac primii paşi, le citeşte poveşti, le ascultă frământările, suferă odată cu ei când au crampe sau îşi julesc genunchii, le pregăteşte de ziua lor petreceri care îi lasă pe toţi fără cuvinte. După ce copiii cresc, legătura poate suferi puţin. Pentru că i-ar vrea mereu în casă, ţinându-se de pantalonii lui, bombăneşte nervos şi indispus la fiecare tentativă a “puişorilor” de a evada din mediul controlat ori de a-şi afirma independenţa.

 

Informații: baby.unica.ro

Foto simbol: goroskope.net

Adaugă comentariu