Odoraș.

Odoraș.

Top filme și seriale în martie 2024! Cele mai apreciate producții lansate în această lună

Top filme și seriale în martie 2024! Cele mai apreciate producții lansate în această lună

Începe primăvara în forță, cu filme și seriale de top! Platforma de streaming Netflix ne pune la dispoziție cele mai bune alegeri în luna martie, indiferent de ce gusturi avem în materie de filme și seriale.

Platforma de streaming va lansa o mulțime de filme și seriale de calitate, care vor ține întreaga lume în fața ecranelor în această primăvară. Iar alegerile de top din această lună deja sunt așteptate de către nenumărați fani, de-a lungul lumii.

„Spaceman”

Acest film de excepție spune povestea astronautului Jakub (Adam Sandler), care se află de 6 luni într-o misiune solitară la marginea sistemului solar. În acest timp, el își dă seama că mariajul său se va destrăma până la finalul misiunii, așa că apelează la ajutorul unei creaturi misterioase ascunsă pe nava sa, numită Hanuš. Cu ajutorul acestei ființe de la începutul timpului, Jakub încearcă să înțeleagă ce greșeli a făcut, până nu este prea târziu.

„3 Body Problem”

Acest film are premiera pe data de 21 martie și spune povestea deciziei luate de o tânără în China anilor ’60. Consescințele acestei decizii încă sunt resimțite și în ziua de astăzi, iar legile naturii încep să se destrame într-un mod inexplicabil. Un grup mic de oameni de știință își unesc forțele cu un detectiv și împreună încearcă să înfrunte cea mai mare amenințare din istorie.

„The Signal”

Netflix începe primăvara în forță și la capitolul seriale, iar „The Signal” se anunță a fi o producție extrem de fascinantă. Serialul debutează pe data de 7 martie și spune povestea unei astronaute care dispare, iar apropiații ei încearcă să afle ce s-a întâmplat cu ea. Însă, ei vor afla că se află într-un pericol mult mai mare decât și-ar fi închipuit.

„The Gentlemen”

Acest serial plin de suspans și acțiune debutează pe 7 martie și spune povestea lui Eddie, un tânăr care moștenește conacul familiei și descoperă un secret șocant. Acesta află că noua lui proprietate era centrul unui uriaș imperiu al marijuanei.

Share:

Articole recomandate