Acerumen

​IDEI pentru nani: Hăinuțe pentru cumetrie din magazinele autohtone!

​IDEI pentru nani: Hăinuțe pentru cumetrie din magazinele autohtone!

 

În Moldova toamna se numără boboceii... adică, finuții. Nu în zădar, căci toamna e anotimpul cumetriilor. Dacă sunteți nani și urmează să botezați în curând, să știți că trebuie să fiți pregătiți ca la carte, atât moral, pentru că vă luați niște angajamente față de viitorul finuț, cât și material. Am căutat prin magazinele de la noi și am pregătit câteva seturi excelente de hăinuțe, originale, comode și accesibile ca preț, pentru a vă îmbrăca finuțul din cap până în picioare. 

 

Iuvas – colecție nouă pentru bebeluși

Deși are o istorie de aproape 20 ani pe piața articolelor vestimentare pentru copii și maturi, cu hăinuțe pentru bebeluși Iuvas a venit abia în primăvara acestui an, când au decis să fie alături cei mai mici odorași din primele clipe.

În colecția pentru bebeluși se găsesc de toate, de la ciorăpei, body-uri, fustițe și pantalonași până la cuverturi și prosoape. Colecția a devenit populară printre mame, mai ales datorită multitudinii de body-uri și hăinuțe cu imprimeuri dulci și mesaje personalizate, în limba română – Prințesa mamei, Atât de dulce, Bunica mă iubește etc.Datorită prețurilor accesibile, calității minunate și design-ului original, hăinuțele au devenit îndrăgite de către părinți.

Am fost în magazinele Iuvas și ne-am convins că un nan bun se poate echipa complet din aici, pentru a avea un finuț îmbrăcat confortabil și frumos.Un set drăguț, atât pentru fetițe, cât și pentru băieței îl puteți lua cu 200-300 lei. Am selectat mai jos câteva hăinuțe din noua colecție, toamnă-iarnă 2016, dar puteți merge direct în magazinele Iuvas, pentru un sortiment mai larg. Adresele tuturor magazinelor Iuvas din Chișinău, Bălți, Briceni, Orhei și Sângerei le găsiți pe site-ul companiei – www.iuvas.com sau pe pagina de facebook AICI.

 

Maxikids – hăinuțe care oferă libertatea de a descoperi lumea

Maxikids este un brand 100% din Moldova, cu o gamă extrem de largă de hăinuțe, dar și accesorii, pentru copii de diferite vârste. Aici poți găsi atât body-uri, prosoape și pături pentru noi-născuți, cât și rochițe, pantaloni, cămăși elegante sau pantaloni sport pentru școlari, așa încât părinții cu copii de la 0 luni până la 12 ani își pot îmbrăca simplu și cu bun gust picii.

Hăinuţele de la acest producător autohton sunt calitative și comode, rezistente la ritmul de viaţă energic al fiecărui copil şi, nu în ultimul rând, frumoase. Pe lângă articole vestimentare, în magazinele Maxikids pot fi găsite și diferite accesorii pentru copii – căciulițe, bentițe sau chiar portmonee și gentuțe. Magazinele Maxikids sunt în mare parte largi și încăpătoare, încât poți liber să mergi și cu căruciorul, ca să-i alegi odorașului un set frumos de hăinuțe.

Dintr-un sortiment atât de larg de culori și modele, cu siguranță, poți alege un cadou frumos pentru botez sau pentru un alt eveniment de familie. Am selectat mai jos un set gingaș de hăinuțe, potrivite și pentru sărbătoarea de botez sau pentru petrecere de mai târziu. Iar în magazinele Maxikids sau online pe www.maxikids.md puteți găsi mai multe articole. Prețurile aici sunt accesibile, veți găsi piese începând cu 100 lei și chiar mai puțin până la 300-400 lei. Pagina de facebook AICI

 

Cocsinelle – o îmbinare dintre rafinament și comoditate

Cocsinelle este o marcă de haine pentru copii şi femei, cu rafinament francez… și nu în zădar, căci sunt create de o franţuzoaică de la Paris, care și-a lansat brandul aici, la Chișinău. În atelierul Cocsinelle veți găsi hăinuțe pentru copii de la 0 la 12 ani, precum și ținute pentru mămici.

Colecția special creată pentru bebeluși este numită sugestiv, “Le petit ange” (Micul înger, din franceză) și este potrivită atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. Nuanțele de bej și alb indică puritate și inocență, iar imprimeurile cu steluțe, accesoriile (aripioare de îngeri), hăinuțele care păstrează aceiași gamă de culori, aduc coerență și un stil propriu colecției. Bavetele, body-urile, pantalonașii, lenjeria de pat, poșetele sunt realizate în același stil, cu imprimeuri de steluțe, în nuanțe bej și alb.

În colecția “Le petit ange” veți găsi seturi pentru bebeluși de la 0 până la 12 luni, formate de la 3 până la 8 piese. Setul cu 3 piese costă 449 lei, iar cel cu 8 unități este 1599 lei și include 2 perechi de pantaloni, 2 body, caciuliță, mănuși, ciupici, un costum și o poșeta. Dacă doriți un set finuț și asortat, confortabil și calitativ, îl găsiți la Cocsinelle.Mergeți neapărat într-o vizită, magazinul se află în centrul Chișinăului, pe bd. Ștefan cel Mare 159, are un design deosebit și este decorat cu gust și rafinament. Pagina de facebook AICI

 

Fashion Kids – haine elegante pentru evenimente speciale

Fashion Kids este un magazin de haine, pentru copii de diferite vârste. Hăinuțele sun rafinate, stilate și de calitate. Pe lângă brandurile autohtone menționate mai sus, am ales acest boutique pentru că aici am găsit cele mai deosebite costumașe și rochițe pentru evenimente speciale. Hăinuțele sunt importate din Turcia și sunt de o calitate impecabilă.

Costumașele pentru băieței sunt stilate și moderne. Cămășuțe și pantaloni „la dungă”, vestuțe sau sacouri, centuri, papioane sau cravate... într-o astfel de ținută, orice băiețel arată ca un gentleman adevărat. Desigur, și pentru fetițe am găsit aici minunății de rochițe, cu tot felul de aplicații, elemente decorative, din stofe și dantele fine, accesorizate cu bentițe, căciulițe, broșe etc.

Pe lângă faptul că hăinuțele sunt elegante, ele sunt și comode și plăcute la atingere. Acestea sunt potrivite și pentru a fi purtate la botez sau cumetrie, așa că, pe lângă nani, și nașa mare poate găsi ținuta perfectă pentru finuț sau finuță! Un set complet pentru băieței, format din costumaș, papucei din piele, ciorapi și accesorii costă în jur de 1000-1500 lei, iar pentru fetițe 400-2300 lei.

Magazinul Fashion Kids pe str. Calea Moșilor 4, boutique 30/43 și pe facebook Fashion Kids & Boutique fashion Kids AICI.

Foto: petitecoco.ro; Iuvas, Maxikids, Cocsinelle, Fashio Kids

Adaugă comentariu