Odoraș.

Odoraș.

Linex

Viral: bebelușul care, la doar 3 zile de la naștere, își susține singur capul

Viral: bebelușul care, la doar 3 zile de la naștere, își susține singur capul

Samantha Mitchell (34 ani), proaspăta mămică a micuței Nyilah Daise Tzabari, a rămas uimită de puterea fiicei ei, după ce aceasta a fost văzută încercând să se târască și să-și susțină capul, la doar trei zile de la naștere.

Fiind conștientă de faptul că nimeni nu ar crede povestea ei incredibilă, Samantha s-a grăbit să-și filmeze fetița, când a încercat să se târască timp de un minut întreg.

În filmarea devenită virală, mama Samanthei, care era alături de ea în acel moment, poate fi auzită exclamând cu uimire gestul nepoatei ei.

Samantha, mămica din White Oak, Pennsylvania, SUA, a declarat: “Prima dată când am văzut-o pe fetița mea târându-se am fost complet șocată. Am o experiență de peste 20 de ani cu copiii și nu am mai văzut așa ceva până acum.”

Ea a continuat: „Mama mea a fost martoră când s-a întâmplat și mi-a spus să o înregistrez. Altfel nimeni nu m-ar fi crezut.”

Micuța Nyilan s-a născut pe 27 februarie 2023 și la doar 3 luni ea deja stă în picioare. Mama ei a spus că nu va mai dura mult până când micuța va începe să meargă.

"Ea stă în picioare în acest moment. Ea pune atât de multă greutate pe picioare. Nu încercăm să o facem să stea în picioare, dar refuză să-și îndoie genunchii și să se așeze. Avea vreo 18 zile când s-a rostogolit de pe burtă pe spate și pe la două luni, se rostogolea de pe spate pe burtă”, a transmis mămica.

Sursa: suntmamica.ro 

Share:

Articole recomandate