Acerumen

Metoda inedită prin care un tătic își oprește bebelușul din plâns

Metoda inedită prin care un tătic își oprește bebelușul din plâns

Orice părinte a trecut prin perioada dificilă și obositoare în care copilul său nou-născut plânge. Uneori, aceste reprize par a fi nesfârșite și orice ar face, parcă nimic nu le poate pune capăt. Un bărbat care a devenit tată a găsit soluția pentru a-l opri din plâns pe fiul său de numai două săptămâni: el îi cântă cu voce joasă. Imediat cum începe să cânte pe un ton grav, bebelușul se liniștește și nu mai plânge.

Într-o înregistrare video postată pe YouTube, un tată din Malta poate fi văzut cum îl convinge pe bebeluș să nu mai plângă, folosindu-și vocea joasă. Sprijinit pe pieptul tatălui său în timpul ineditului „moment muzical”, micuțul are un chip senin și se bucură de sunetul pe care tatăl său îl produce cu vocea lui gravă.

La începutul filmulețului tatăl își roagă în glumă bebelușul să nu mai plângă. „O, nu, oprește-te! Oprește-te, te rog! Dacă aș ști un truc care să oprească copilul să plângă”, spune el. Apoi începe „să cânte” pe o singură notă, ducându-și vocea tot mai jos, iar în final adaugă câteva note vibrante, ceea ce pare să-l încânte pe fiul său.

La sfârșitul înregistrării, micuțul este liniștit, fără nici o lacrimă în ochi, ba chiar i se face somn. Totul grație ideii tatălui său de a-i cânta așa cum se pricepe el. Dar puteți vedea totul chiar în video postat mai jos:

 

Sursa: eva.ro; youtube.com

Adaugă comentariu