Acerumen

Soluția naturală și foarte eficientă pentru a elimina colicile la bebeluș

Soluția naturală și foarte eficientă pentru a elimina colicile la bebeluș

La naștere, sistemul digestiv al copilului nu este complet dezvoltat și nu poate produce o cantitate necesară de lactază, iar secreția unei cantități insuficiente a acestei enzime în intestinul subțire duce la incapacitatea organismului de a absorbi integral lactoza din hrana consumată. Prin urmare, lactoza incomplet digerată ajunge în intestinul gros, unde este atacată de bacterii și astfel se produc gaze cum sunt acidul lactic și hidrogenul, care la rândul lor creează un disconfort digestiv sever (balonare, gaze) cu durere, deci colici. Mai multe studii clinice au dovedit faptul că există o legătură directă între deficitul temporar de lactază și colicile sugarilor.

Până ajunge la vârsta de 3-4 luni, sistemul digestiv al sugarului se dezvoltă suficient cât să producă cantitatea necesară de lactază pentru a putea digera și asimila integral lactoza prezentă în alimentația sa obișnuită (lapte matern sau formule de lapte).

Colief picături pentru sugari este un supliment alimentar absolut natural care poate fi folosit imediat după naștere și are ca scop să reducă sau chiar să elimine riscul de apariție a colicilor la bebeluș. Colief Infant Drops conține numai ingrediente naturale: enzima lactază, glicerol și apă. Aceste ingrediente sunt similare celor endogene: enzima lactază se secretă în intestinul subțire, glicerolul este prezent în organism ca parte a procesului de transformare a grăsimilor în energie și apa reprezintă 80% din organism.

Produsul dat este recomandat și de mai multe mămici de la noi. Astfel, Valeria Fainescu, tânără mămică și model, dar și bloggeriță activă pe Instagram, a spus într-un stories că deseori mamele o întreabă ce face de Victorița, fiica sa, este atât de liniștită și de brăvuță de fiecare dată pentru că nu au auzit-o plângând practic deloc. „Vă spun dragele mele, că Victorița mai plânge și ea, ca fiecare copilaș, doar că eu o filmez abia după ce se liniștește. Dar mai este un adevăr, Victoria nu a trecut prin crizele provocate de colici. Pentru că noi am folosit, la recomandarea medicului, produsul Colief, pe care îl administram la fiecare alăptare. Din câte țin minte, medicul spunea așa: Ce mănâncă copilul toată ziua? Lapte, lapte lapte și iar lapte… Încearcă tu să stai pe lapte toată ziua, cum te vei simți? Balonată!! Și fuga mergi la farmacie și cumperi fermenți... Păi asta și este Colieful - un ferment cu ajutorul căruia înlăturăm disconfortul pe care îl simte copilul in urma balonării! Este absolut necesar!”, a spus mămica.

Hellen Monroe a scris pe pagina sa că colicile afectează 1 din 5 bebeluși. „Noi am fost „norocoșii” selectați să vedem ce înseamnă crizele interminabile de plâns. Aveam impresia că nu doar piciul are colici, ci întreaga familie, pentru că umblam posomorâți, fără dispoziție și practic nedormiți. Dar am depășit acele momente cu ajutorul unei prietene care mi-a recomandat produsul Colief. Acest produs se adaugă la fiecare alăptare, câte 4 picături, și începe să acționeze imediat asupra lactozei din lapte. Dacă nu vreți să pățiți ca noi, încercați COLIEF, să vedeți cât de eficient este!”, și-a îndemnat urmăritoarele mămica.

Graviduța Inna Colbasiuc se pregătește pentru minunea care urmează să apară curând și inclusiv se informează mult despre perioada colicilor. „Sunt în perioada când mă interesează tot ce este legat de graviditate și nou-născuți. De asta merg la diferite traininguri,  ca să fiu o mămică informată și pregătită. Bunăoară la o șezătoare realizată de odoras.md am aflat despre un produs foarte important pentru bebeluși, Colief – care este unicul preparat anticolici care tratează! Este un ferment cu ajutorul căruia înlăturăm disconfortul pe care îl simte copilul in urma balonării! Cine dintre mame a folosit Colief? Ce părere aveți? Pe mine, informația ascultată despre acest produs m-a impresionat, așa că am să-l testez neapărat!”, a menționat Inna.

Urmăriți pagina de Instagram a Innei Colbasiuc deoarece ea a promis și un concurs frumos pentru mămicile ce-și doresc să încerce Colief.

 

Picăturile Colief se adaugă în laptele obișnuit al sugarului (lapte matern sau formulă) pentru a ajuta organismul sugarului să contracareze insuficiența de lactază a sistemului digestiv. Adăugate în lapte, picăturile de Colief reduc semnificativ conținutul de lactoză, scindând-o în zaharuri simple: glucoză și galactoză. Studiile de laborator au arătat că 4 picături de Colief puse în 100 ml de lapte, la temperatura corpului, vor descompune circa 70% din lactoza conținută de acesta în 30 de minute.

Adaugă comentariu