7 poze pe care să le faci copilului vara asta

7 poze pe care să le faci copilului vara asta

Vara este anotimpul pe care îl îndrăgesc toți copiii, iar aventurile și jocurile din această perioadă trebuie imortalizate în poze pentru că sunt momente colorate și zâmbitoare.

Emoțiile copilului în mijlocul naturii

Fie că mergeți la bunici, la mare, munte sau la o mică plimbare în parc,  încearcă să prinzi emoțiile copilului atunci când miroase o floare, când își bagă piciorușele în apă, când mângâie un animal sau când urcă pe munte.

Copilul în ploaie

Permite-i măcar o dată să se bucure de ploiță. Dacă nu te încântă ideea, atunci echipează-l corespunzător cu cizmulițe, umbreluță și geacă și surprinde-i reacțiile.

Savurând înghețata

Există copii cărora să nu le placă înghețata? Într-o zi călduroasă oferă-i o înghețată și urmărește-l cu câtă plăcere o mănâncă.

Poze la mare

Imortalizează prima zi în care intră cu piciorușele în apă, cum stropește cu apă și cum construiește un castel de nisip. Pozele cu copilul printre valurile mării nu trebuie să lipsească dintre albumele de vacanță ale familiei tale. 

Devorăm o felie de pepene roșu

Satisfacția și bucuria cu care un copil devorează o felie de pepene merită imortalizată într-o poză inserată printre albumele micuțului tău. Este o fotografie de sezon care vă va stârni zâmbete în viitor.

Ne distrăm în leagăn

Micuțul adoră să se dea în leagăne, să-și ia avânt și să se miște liber în bătaia vântului. Multe dintre zâmbetele micuțului tău în timp ce se dă în leagăn îți oferă cadre unicat pentru realizarea unor fotografii de vară de excepție.

Baloanele de săpun

Baloanele de săpun stârnesc zâmbete și voie bună așa că pornește în goană după aceste baloane pentru a imortaliza zâmbetul de pe chipul copilului tău.

Foto: mirrordaily.com, pageresource.com, sites.showitfast.com, wallpaperup.com, 

mocak.am, pinimg.com, ria.lt, infiniteach.com, a.abcnews.com

Adaugă comentariu