Câteva idei pentru un apartament stilat

Câteva idei pentru un apartament stilat

Îţi doreşti un apartament sau o casă cât mai confortabilă şi frumoasă însă nu îţi poţi permite srviciile unui specialist? Dacă îţi place să meştereşti, atunci aceste idei sunt pentru tine.

1. Creează un covoraş la intrarea în casă din pietricele decorative. Lipeşte pietrele de un covoraş din cauciuc şi creează un desen sau aranjează pietrele haotic.

2.  Cu ajutorul paleţilor puteţi construi o măsuţă potrivită pentru living, sau de ce nu chiar şi un colţişor confortabil în apartamentul vostru.

3. Cu ajutorul dopurilor de plută puteţi crea o ramă originală pentru poze, sau un suport pe care să puneţi vasele fierbinţi.

4. Oferă o viaţă nouă pernelor decorative. Dacă poţi croşeta, atunci înfrumuseţează-le cu lucrări mici, iar dacă ştii să mânuieşti andrelele, atunci împleteşte-le o hăinuţă călduţă.

5. Oglinda este obiectul la care te uiţi de câteva ori pe zi, aşa că aceasta trebuie să te inspire. Decorează rama onglinzii cu scoici, nasturi, mărgele şi alte mărunţişuri, sau crează o ramă dintr-o funie.

6. Dacă piciul tău nu se supără, atunci prinde-i draperiile din cameră cu ajutorul jucăriilor.

7. Puteţi crea o cornişă pentru draperii cu ajutorul unui ram. Arată original şi frumos.

8. Meştereşte o vază pentru flori cu ajutorul unui bec.

9. Scoate toate crupele şi boabele şi apucă-te să crezi un tablou pentru bucătărie.

Foto: ihappymama.ru

Adaugă comentariu