Carnea de prepeliţă versus carnea de pui: nutrienți și vitamine
- 2019-03-15
- 5667
Carnea de prepeliţă este una dintre cele mai gustoase şi savuroase cărnuri disponibile, dar şi accesibile. Gustul şi textura cărnii de prepeliţă nu suportă termen de comparaţie cu cea de găină, care e cea mai comună şi vândută pe piaţă. De asemenea, carnea de prepeliţă este nu doar foarte gustoasă, ci mai ales sănătoasă, plină de vitamine şi minerale.
Haideți să vedem concret care sunt valorile nutritive conform Departamentului de Stat American pentru Agricultură pentru 100 de grame de carne de prepeliţă versus 100 de grame de carne de pui de găină din rasa Cornish:
Adunaţi procentajele la vitamine și minerale şi o să vedeţi că la acelaşi gramaj carnea de prepeliţă oferă organismului + 2515% vitamine şi minerale comparativ cu cea de găină.
Sursa: prepelitu.ro; xcook.info