Amira Apian, fetița pasionată de muzică și modeling, dar care se visează chirurg

Amira Apian, fetița pasionată de muzică și modeling, dar care se visează chirurg

Am văzut-o pentru prima dată acum ceva timp interpretând o piesă în cadrul unei emisiuni pentru copii. Cânta despre mama și momentul a coincis cu ziua de naștere a mamei mele. Am remarcat atunci că fetița care interpreta piesa este o cochetă înnăscută și are o ținută scenică remarcabilă. Nu mare mi-a fost mirarea când peste ceva timp am avut fericita ocazie să o cunosc personal.

Și dacă, de obicei, atunci când este vorba de interviuri pentru revista Odoraș părinții sunt cei care povestesc despre copiii lor, nu a fost și cazul Amirei Apian, care cu o voce de clopoțel și o dicție pe care ar invidia-o și un matur, m-a întrebat: “Ce doriți să aflați despre mine, doamnă?” Voiam să aflu totul așa că am trecut direct la subiect.

Sunt pasionată de muzică de mică. Mama zice că aveam vreo doi ani și cântam prin casă toată ziua. Iar pe la trei ani deja am ieșit pe scena mare. Acum fac parte din componența studioului muzical DoReMi Show, unde am înregistrat până la 20 de piese de grup, două piese solo și încă una pe care o interpretez împeună cu alte două fetițe. Acum pregatesc o piesă nouă foarte frumoasa pe care o să o auziți foarte curând. 

Învăț să cânt la pian. Îmi plac foarte mult sunetele muzicale, sunt miraculoase așa că am rugat-o pe mami să fac ore de pian. Am luat ore particulare de pian la grădiniță, mi-a plăcut și am hotărât să continuăm. Acum sunt elevă în clasa I la Școala de Arte “Valeriu Poleacov”. Aici învăț pianul de doar o lună și jumătate, dar deja știu ce înseamnă cheia sol, portativ, cum sunt aranjate notele muzicale, cum se aud sunetele. Sunt foarte foarte bucuroasă și ies de la ore cu multă însuflețire și emoție.

Sunt foto și top model. A fi fotomodel este mai aproape de mine decăt defilările pe scenă, dar îmi plac foarte mult ambele. Iar cei care mă cunosc îmi zic că am un talent artistic înnăscut. Poza mea de când aveam doi ani și jumătate stă și acum pe panoul unui magazin din oraș. Acum, de când am crescut mai mare, am făcut și mai continuu să fac mai multe cursuri la câteva agenții de modeling din oraș. Am defilări pentru câteva branduri autohtone de haine pentru copii.

Merg la înnot de când aveam patru ani. Înnotul este unul din sporturile care îmi plac, pentru că duc un mod activ de viață și mă ajută să am un corp frumos. Până nu demult, mergeam la înnot de trei ori pe săptămână. Acum, de când sunt elevă, merg doar o dată, dar oricum sunt mulțumită.

Vara am făcut ore de actorie, datorită acestora am și reușit să mă filmez în două ediții a poveștii de seară în cadrul unui canal tv pentru copii. Păcat că vara s-a terminat așa de repede și odată cu ea, orele mele. La actorie am învățat să vorbesc corect și frumos, să spun multe frământări de limbă, și să am o ținută scenică frumoasă. Sunt în speranța că degrabă voi reîncepe orele de teatru.

Și asta nu e tot. Sunt elevă în clasa pregătitoare la un liceu din capitală. La școală învăț matematică, a citi, a scrie. Mi-am făcut mulți prieteni noi. Iar profesoara îmi zice că sunt ajutorul ei. De fapt, am știut a citi și a scrie, adunarea, scăderea, compunerea și descompunerea cifrelor înainte să vin la școală, cred că de aceea îmi place și îmi este foarte ușor, și merg cu plăcere la școală. Un obiect pe care îl ador este și limba engleză pe care o studiez ca să pot comunica cu oameni din afara țării noastre.

Luna aceasta am împlinit șase ani. Am sărbătorit foarte frumos. Cred că a fost cea mai frumoasă petrecere de până acum. Am avut mulți invitați și multe surpize - cum ar fi experimente chimice, ploaie din hârtie etc. În vizită au venit preferații mei eroi - prințesa Aurora și prințul Filip, care au condus tot programul. Cel mai mult mi-a plăcut când am deschis fiecare cadou în parte. Le mulțumesc tuturor pentru surpizele făcute!

Timp liber? Nu e o problemă, le reușesc pe toate și chiar să mă joc. Mi-i foarte ușor și interesant, dar toate aceste activități sunt pentru mine ca un hobby. Când voi crește mare specialitatea mea de bază va fi cu totul alta. Voi fi medic neurochirurg sau cardiochirurg, încă nu am decis exact. Dar poate că amândouă, de ce nu? Vreau să studiez și să cunosc totul despre corpul uman. Deja am căteva cărți pe care le citesc acasă despre aceasta. Dacă doriți să aflați mai multe despre mine puteți să mă găsiți pe pagina mea de facebook, instragram sau youtube acolo unde postez fie eu, fie mama, diferite cântecele, poze, sau mesaje frumoase. Cu drag pentru voi, Amira!

 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu

Închide