Descoperă cea mai distractivă vacanță pentru copilul tău!

Descoperă cea mai distractivă vacanță pentru copilul tău!

Vacanța de vară bate la uși și părinții deja au pornit în căutarea activităților și oportunităților pentru a-i ocupa cu ceva interactiv pe copii în acestă perioadă! Iar dacă distracția și educația pot însoți copiii pe parcursul întregii vacanțe, atunci este și mai atractiv pentru părinți.

Începând cu 5 iunie și până pe 28 iulie, copiii de la 5 ani pot descoperi o nouă lume a distracției și învățării prin joacă, la SelEng Studio. Un program vast de cursuri pentru copii și adulți, cu o abordare individuală pentru fiecare categorie de vârstă și pe înțelesul fiecărui copil.

Și deoarece copiilor le place cel mai mult să se joace, iar vara este cel mai potrivit timp pentru aceasta, SelEng Studio a pus la baza cursurilor de vară pentru copii anume așa modalitate de învățare. Jocurile pe roluri, lecțiile active în afara studioului, în aer liber, vor ajuta copiii să se scufunde în lumea miraculoasă a limbii engleze, să-și îmbogățească bagajul de cuvinte și să se adapteze la un anturaj necunoscut. Se va scrie foarte puțin, dar se va comunica mult-mult. Pentru obținerea rezultatelor maxime, picilor de la 5 ani li se vor organiza vizite în parc sau la zoo, prezentări orale, lucru în grup, iar pentru copiii mai mari - materiale video și audio, experimentele cu tehnologiile informaționale și alte tehnici interesante categoriei respective de vârstă. Iar dacă printre copii sunt și mici culinari, atunci ei pot să învețe engleza prin gătit, la fel în forma unui joc.

IMPORTANT! Cursurile de vară la SelEng Studio au loc după sistemul flexibil de frecventare, ceea ce însemnă că va permite copiilor să îmbine lecțiile de engleză și germană cu călătoriile, pe care vi le planificați pentru vară. Asta semnificând că lecțiile nu sunt strict după o ordine anume și chiar dacă cel mic a lipsit la două sau trei lecții, va putea reveni și încadra cu ușurință în subiectul discutat.

Cursurile alternative de vară se petrec în lunile iunie și iulie, după următorul grafic:

Iunie 5 – 30 ( 4 săptămâni )
Iulie 3 – 28 ( 4 săptămâni )

Începând cu 1 mai se pot deja alege cursul care vi se potrivește și să vă înscrieți.

Înscrierea și repartizarea pe grupe are loc în urma testării preliminare gratuite.

Contacte

bd. Decebal 139 B, of. 302, 303.

tel.: (022) 639515; (022) 638863;

079531444; 069531444.

Orele de lucru: 14.00-21.00

Adaugă comentariu