Fără calculator în vacanța de vară a copiilor. Vezi alternativa!

Fără calculator în vacanța de vară a copiilor. Vezi alternativa!

Suntem pe ultima sută de metri a anului școlar și copiii deja se visează în vacanță, iar părinții au început căutările printre centrele pentru copii și taberele de vară, care oferă programe interesante și cu program prelungit. Iată una dintre ofertele atractive pentru copiii de la 6 la 14 ani, de la Centrul de limbi europene „Oratorica”!

 

Școala de Vară de la „Oratorica” așteaptă toți părinții care nu vor să se abată de la programul clasic de muncă și să se asigure că odorașii lor își petrec timpul util și interesant, dar și pe cei care sunt în căutarea unor activități educative și artistice pentru vacanța copiilor lor. Anume aici, copiii vor petrece timpul util și nu se vor plictisi, înlocuind cu brio orele în șir petrecute în fața calculatorului. Iar rezultatele pe care le obțin copiii care aleg să petreacă vara la „Oratorica” îi fac pe majoritatea părinților să revină cu fiecare ocazie la activitățile din acest Centru.

Școala de vară la „Oratorica” pune la dispoziția copiilor ateliere de creație, care îi vor încuraja să-și dezvolte talentele și abilitățile de comunicare într-un mod distractiv. Activitățile sunt orientate spre motivarea de a învăța în mod natural, prin intermediul jocurilor în grup.

 

În fiecare zi, copiii vor avea 2 ateliere educative, printre care lecții de: arta vorbirii și măiestria actoricească, șah, bunele maniere, arta vocală și dezvoltare personală. Părinții sunt surprinși de calitățile copiilor dezvoltate în cadrul centrului și sunt mândri când îi văd evoluând pe scenă, la finalul fiecărui curs de măiestrie actoricească.

Pentru copiii mai mari, cei de 10-14 ani, școala de vară de la „Oratorica” a pregătit și un curs interactiv de studiere a limbii engleze.

În fiecare săptămână, în programul cursurilor vor fi incluse diverse excursii ce includ vizitarea muzeelor, parcurilor și vizionarea spectacolelor sau a filmelor pentru copii. Astfel, copiii vor avea parte de multe activități de recreere și socializare.  

Programul școlii de vară de la  “Oratorica” este divizat în 2 schimburi.

Zilnic, pe parcursul celor 3 luni de vară copiii sunt așteptați la următoarele ore:

Primul schimb: 8:00 - 12:30 de luni până vineri;
Al 2-lea schimb: 13:00 - 17:30 de luni până vineri;

Școala de vară de la Oratorica va avea grupuri de copii de diferite vârste, de la 6 până la 14 ani.

Pe tot parcursul programului, copiii vor interacționa cu specialiști-pedagogi. Astfel, ei vor fi mereu supravegheați de profesorii cursurilor și un mentor - psiholog care îi va însoți și ghida în timpul activităților. 

Grabește-te să rezervezi un loc, deoarece acestea sunt limitate!

Rezervează un loc chiar acum la numărul de telefon:  

079 00 77 46 (Fil Buiucani),

060 73 55 33 (Fil. Botanica)

078 80 90 58 (Fil. Râșcani),

 078 76 50 00 (Fil. Ciocana)

 

Pentru mai multe detalii, accesați

http://www.oratorica.md/summer-school 

https://www.facebook.com/oratorica.md/

Adaugă comentariu