(FOTO) 14 exemple când genele s-au contopit și au creat trăsături unice descendenților

(FOTO) 14 exemple când genele s-au contopit și au creat trăsături unice descendenților

„A câștigat loteria genetică” - așa se spune despre oamenii a căror aspect pare să fi absorbit toate caracteristicile cele mai bune și rare ale strămoșilor lor. În așteptarea nașterii unui copil, părinții își imaginează adesea cum va arăta. Eroii selecției de mai jos nu și-ar fi putut imagina că copiii lor vor fi atât de neobișnuiți și frumoși.

Șansa ca o femeie de culoare să aibă un copil alb este de aproximativ un milion. Cazul Katherinei Howarth este cu atât mai unic: este singura femeie de rasă negroidă din lume care a născut doi copii cu pielea albă.

 

Probabilitatea de a avea un copil cu albinism este de 1:17 000. Iar probabilitatea de a avea gemeni cu albinism este și mai mică. Gemenii Rosemary și Christina Alubankudi din New York sunt reprezentanții acestei caracteristici foarte rare. Împreună cu fratele lor Julius, de asemenea albinos, ei îndeamnă oamenii să-și iubească corpul așa cum este.


Este greu de crezut, dar copiii din fotografia de mai jos sunt gemeni. Băiatul este de culoare, iar sora sa geamănă a moștenit gena albinismului (la fel ca sora lor mai mare).

 

Într-o căsătorie mixtă s-au născut gemene cu culori ale pielii diferite.

 

Mailo și Oscar sunt frați drepți. Sunt atât de diferiți datorită faptului că mama lor este britanică, iar tatăl lor este jamaican.

 

Oscar și tatăl său!

 

„Unul dintre părinții noștri este de origine italiană, iar celălalt este irlandez. Ghiciți cui au fost transmise genele!"


În fotografia de mai jos vedeți un frate și o soră. Printre strămoșii mamelor lor s-au numărat afro-americanii, indienii, portughezii, portoricanii, jamaicanii, iar printre strămoșii tatălui se aflau sirieni, polonezi, francezi și italieni.

 

În urma unirii unei femei mexicane și a unui salvador, s-a născut Dastin - un băiat cu o heterocromie deosebită.


Taiger, Bambu și Rocket au obținut cele mai variate înfățișări datorită rădăcinilor lor olandeze și surinameze.

 

 

Gabrielle și Adonis au moștenit o înfățișare deosebită de la o mamă haitiană și un tată belgian.

 

Toți membrii acestei familii au părul roșcat. Aceasta este cea mai rară culoare a părului găsită la doar 1% din populația lumii. Irlanda ocupă locul 2 în ceea ce privește numărul de roșcați pe cap de locuitor - 10% și cedează Scoției cu 13%.


Printre strămoșii acestei fetițe se numără mexicani, spanioli, germani, portughezi, francezi, afro-americani și creoli.


Fiica mea de 5 ani împreună cu bunica sa japoneză de 88 de ani.

Sursa: adme.ru

 

 

Adaugă comentariu

Închide