Iată cum e personalitatea copilului în funcție de zodia sa

Iată cum e personalitatea copilului în funcție de zodia sa

Fiecare om este individual, chiar și gemenii sau tripleții au caractere aproape în totalitate diferite. În ceea ce urmează scriem despre personalitatea copiilor în funcție de semnul zodiacal sub care s-a născut.

Copilul Berbec este direct, sincer, spontan, voluntar și curajos. Încă de mic își manifestă concepția de “eu primul”, care va sta la baza caracterului său. Are o dificultate în a-și stăpâni emoțiile, dar există și o parte bună din acest aspect: nu ține în el furie sau dușmănie.

Copiii născuți în zodia Taur pot fi foarte tăcuți, încăpățânați și posesivi. Se enervează greu, dar când se întâmplă, nu le trece prea repede. Le place să fie mereu învingători. Copilul Taur face numai ce vrea și nu vei obține niciun rezultat dacă îl obligi să realizeze ceva împotriva voinței sale. Totuși, este iubitor și plin de afecțiune față de persoanele dragi.

Copilul Gemeni este spiritual, ager, inteligent, sociabil și spontan, iar pe altă parte se arată visător și puțin vorbăreț. Are multa energie și este foarte curios. Răbdarea nu este punctul său forte, așa că este greu pentru el să stea cuminte o perioada mare de timp.

Copilul Rac este mai emotiv decât alți copii. Este sensibil, visător, cald, iubitor și foarte emotiv. Are o mare nevoie de afecțiune, înțelegere și atenție continuă. Nu o să-l vezi certându-se cu vreun alt copil, pentru că este o fire pașnică. Are un spirit de observație foarte dezvoltat.

Copilul din zodia Leu este un lider înnăscut, iar popularitatea sa provine din stilul în care îi mobilizează pe cei din jur. Loialitatea și generozitatea sunt doar câteva dintre caracteristicile copilului Leu. Nu suportă minciuna, neputând ierta dacă încrederea îi este înșelată. În familie tinde să adopte rolul de stăpân.

Un copil născut în zodia Fecioară este, de obicei, mai tăcut și mai liniștit decât ceilalți. Este un copil foarte exigent, mai ales în ceea ce îl privește. Este curat și ordonat cu jucăriile. Poate fi timid în prezența străinilor. Este o persoană rațională, foarte atentă la detalii.

Copiii născuți în zodia Balanței au un farmec deosebit și sunt foarte calmi și liniștiți. Nu le place violența și agresivitatea. Se împrietenesc ușor cu cei de vârsta lor, dar și cu adulții care îl apreciază. Au un simț puternic al corectitudinii, ceea ce îi forțează să ia partea numai acelei persoane care are dreptate.

Copilul Scorpion știe cine este și ce vrea, și este mai bine să nu-i impui ce să facă. Este ferm în deciziile sale, dă dovadă de multă îndrăzneală, acționează cu neînfricare. Nu se lasă până devine liderul grupului de colegi sau prieteni. Independența i se manifestă foarte devreme, are de mic o personalitate puternică.

Copilul din zodia Săgetător nu suportă să i se dea ordine, în schimb îți va asculta cu plăcere îndrumările combinate cu umor.  Este o fire sensibilă, dă dovadă de o imaginație bogată, manifestându-și simțul artistic în multe domenii. Optimist, sociabil și mulțumit, este un adevărat explorator.

Conștiincios, responsabil și sensibil, copilul Capricorn pune foarte mult preț pe ceea ce cei din jurul său cred despre el. Tinde să fie practic și e dispus să lucreze din greu pentru rezultatele pe care le caută. Este răbdător, iar ambiția sa este proverbială, de aceea nu se lasă până realizează ceea ce-și pune în gând.

Copilul Vărsător este uimitor de sincer, chiar și cu sine. Inteligent, amuzant și onest, este atras de diversitate și de experiențe noi. Copilului Vărsător îi place să viseze. Este o fire idealistă și are un puternic sentiment în a stabili dacă îi place sau nu îi place ceva.

Nativul în zodia Pești este timid și rezervat, ascunzând de fapt calități deosebite, pe care nu le poate scoate la iveală. Generos din fire, sare imediat în ajutorul celorlalți. Dă dovadă de multă compasiune și înțelegere, și reușește să intre în grațiile tuturor. Îi place să studieze, dar să se și distreze.

 

Informații: baby.unica.ro

Foto simbol: damaglamura.com

Adaugă comentariu