Știți unde povestea este la ea acasă, iar copiii vin cu plăcere?

Știți unde povestea este la ea acasă, iar copiii vin cu plăcere?

La Poienița Picilor! Un colțișor de rai din inima orașului Chișinău.

Această lume de poveste a apărut acum 5 ani, iar de atunci deschide drumul către succes tuturor copilașilor care îi calcă pragul.

Este amplasată în sectorul centru al capitalei, într-o casă cu trei nivele, în apropiere de parc, dar departe de stradă. Iar acest fapt asigură liniştea necesară copiilor pentru a spori nivelul de concentrare în timpul activităţilor. La amenajarea sălilor de studii designerii au luat în considerare crearea unei atmosfere apropiate de condiţiile de acasă. Sălile pentru grupe sunt dotate cu diferite panouri educative, dar și amenajate într-un mod atrăgător, ca picii să exploreze fiecare colțișor. Au un teren de joacă bine dotat cu jucării creative și educative. Un criteriu important la alegerea acestora au fost materialele de calitate, non toxice şi fără alergeni. În astfel de condiţii copiii se simt în siguranţă şi confort suficient.

 

Poienița Picilor are o Sală de spectacol extrem de spațioasă și frumoasă, cu pian și diferite instrumente muzicale disponibile copiilor la orele de muzică și dans. Aici găsim și o tablă interactivă -  un fel de instrument digital care ajută la modernizarea procesului instructiv-educativ.

 

Alimentația echilibrată este un pilon de rezistență în această instituție! Pentru că un copil care mănâncă sănătos se dezvoltă armonios.

Ghidați prin educație adecvată vârstei, prin joc, imaginație și creativitate - Centrul Educațional ,,Poienița Picilor’’ descoperă potențialul intelectual al fiecărui copil. Pentru că fiecare copil este o minune, este asemeni unei plante care trebuie ajutată să crească mare-mare.

 

Aici ei își dezvoltă plăcerea de a învăța, a socializa, a cerceta și a cunoaște lumea mare. Pentru că pe lângă cerințele și principiile din curriculumul educațional obligator, Poienița realizează cu copiii diferite activități suplimentare, cum ar fi: muzica, folclorul, ritmica, dansul, coregrafia, dicția și arta vorbirii, limba engleză, logopedia.

 

Totuși de ce trebuie să alegeți Poienița Picilor?

Pentru că în vârful muntelui poți ajunge pe căi diferite, iar una dintre acestea este Poienița Picilor! Pentru că această poveste creează destine pentru un viitor mai bun la noi acasă!

 

 

Adaugă comentariu

Închide