(Video) Irina Rimes continuă să ne surprindă. Artista a lansat o nouă piesă tot cu videoclip!

(Video) Irina Rimes continuă să ne surprindă. Artista a lansat o nouă piesă tot cu videoclip!

Irina Rimes continuă povestea „iubirilor secrete”. Artista al cărui succes devine din ce în ce mai răsunător a lansat  o nouă piesă. „În locul meu” apare la doar o lună după „Beau” și face parte din cadrul celei de-a doua trilogii din cariera sa, în care își cântă povestea de dragoste. Piesa e însoțită de videoclip și într-o singură zi a reușit să ajungă la sufletul multor oameni.

Deși ieri a cântat acasă, pe scena mare din Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, tot ieri a lansat o altă melodie și altă parte din povestea pe care a trăit-o!

„Am promis ca voi scrie despre un capitol nou al vieții mele, dar nu cred ca m-am detașat de cel vechi. Piesele acestea sunt rămășițe din trăiri vechi, care s-au conturat abia acum.”, a declarat interpreta anterior.

Textul noii piese „În locul meu”, a fost scris de însăși Irina, iar în compunerea muzicii s-au implicat și Alexandru Cotoi și Costin Bodea. Ce ține de videoclip, acesta a fost realizat în studiourile NGM Creative, în regia lui Bogdan Păun.

Adaugă comentariu