Iată la ce grădinițe au fost cele mai frumoase matinee de iarnă

Iată la ce grădinițe au fost cele mai frumoase matinee de iarnă

Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte pentru că sunt așteptate atât de maturi, cât și de copii. Cei mici sunt nerăbdători să-l întâlnească pe Moș Crăciun și să-i spună o poezie sau colind. Și unde dacă nu la matineul de la grădiniță copiii îl cunosc pe bunul Moș care împarte daruri tuturor și reușește să ajungă la cei mai cuminți pici. Tradiția matineelor frumoase nu s-a pierdut  nici în acest an.

Grădinițele au fost neîncăpătoare în zilele de sărbătoare, asta pentru că nu doar părinții, dar și buneii au fost prezenți la momentul de glorie al copilului ori nepotului drag. Cum altfel, când piciul a învățat poezii și scenete? Părinții au pregătit costume originale, iar cele mai îndrăgite personaje nu au putut lipsi de la sărbătoare.

Căsuța Buburuzei a primit oaspeți aleși pe sprânceană, iar aici nu este vorba doar de cel mai așteptat personaj - Moș Crăciun, dar și de Olaf, haiosul om de zăpadă din desenul animat “Frozen”, care a ajuns la sărbătoare ghidat de prințesa Elsa. Alături de personajele preferate, copiii au dansat și au sărbătorit frumos. Jocurile organizate de educatorii grădiniței și invitații speciali ai evenimentului au făcut ca atmosfera să fie specială și, de ce nu, de poveste.

Detalii despre Centrul de dezvoltare pentru copii "Căsuța Buburuzei" găsiți AICI


Poienița Picilor este locul unde copiii se simt ca într-un loc de poveste. Matineul de sărbătoare organizat în cadrul acestei grădinițe a fost plin de culoare. Educatorii deghizați în personaje au fost alături de princhindeii care au recitat poezii, au spus colinde și au dansat în jurul bradului. Ideea matineului a fost ca toți picii să fie Crăciunei și Crăciunițe, astfel dress-codul petrecerii a fost alb-roșu. O adevărată feerie pentru toți invitații la sărbătoare. Sarea și piperul matineului a fost sceneta inedită la care a participat și un actor al Teatrului Național “Mihai Eminescu”.

Detalii despre grădinița "Poienița Picilor" găsiți AICI

Izvorașul Cunoștințelor & Căsuța din Povești a pregătit un adevărat bal mascat de neuitat. Deși din start copiii au fost anunțați că vine Moș Crăciun, pe neașteptate a apărut Baba Hîrca. Aceasta a pus la mai multe încercări copilașii care voiau cu tot dinadinsul să-l vadă pe moșul cel bun. Înarmați cu poezii, urături, colinde și urări de bine, copiii au spulberat vraja Babaei Hîrca care în cele din urmă a rugat să rămână și ea la petrecere. Pentru că cei mici sunt cuminți și buni, au acceptat ca și mătușa să petreacă împreună cu toți. Frumosul spectacol a  fost o probă reușită cu efect de surpriză atât pentru părinți, cât și pentru copilașii care nu știau ce-i aștepată. Datorită actorilor Teatrului de Păpuși “Licurici”, matineul a fost un succes, dar și un debut actoricesc pentru toți cei implicați.

Detalii despre grădinițele "Izvorașul Cunoștințelor & Căsuța din Povești" găsiți AICI

Grădinița ABC a uimit părinții și restul invitaților cu un scenariu nou, diferit de cele care au fost până acum. Implicarea tuturor micuților în programul festiv al matineului, dar și atmosfera de poveste create de Moș Crăciun și ajutoarele sale vor rămâne pentru mult timp înainte în inimile tuturor. Educatorii grădiniței au reuși să pună în scenă un adevărat basm de iarnă în care eroii, adică toți copilașii, au interpretat roluri care mai de care mai originale.

Prezentarea costumelor de carnival a fost momentul mult așteptat de toți părinții care au pregătit pentru al lor pici cele mai frumoase, colorate și originale veșminte. Decorul spectacolului și jocul de lumini a creat o atmosferă unică, nemaiântâlnită până acum.

Detalii despre grădinița ABC, găsiți AICI

Nu în zadar se spune că sărbătorile de iarnă au un farmec aparte, iar odată cu zăpada care a venit, ne putem bucura din plin de momentele frumoase petrecute cu cei dragi. 

 

Foto: Arhiva personală a grădinițelor

Adaugă comentariu